2777
2789
عنوان

لطفا میشه بیاید

86 بازدید | 7 پست

سلام دوستان این روزا روزای اخر نزدیک اومدن نتایج اعتراضی فرهنگیانه   میشه برای قبولی مژگان تو اعتراضی فرهنگیان دعا کنید صلوات بگید هر چیزی ب دلتون افتاده بخونید خیلی ب دعاهاتون نیاز داریم  خدا اجرتون بده لطفا میشه دعا کنید جواب قبولیش تو اعتراضی فرهنگیان بیاد انشاءالله🙏🥲💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام‌خوبی خواهرت چی شد جواب اعتراضش اومد؟

سلام عزیزم جوابا هنو نیومده  باورت میشه همی الان داشتم واس خاهرم ذکر میگفتم میگن یا تا آخر این ماه یا تو آبان میاد  خیلی استرسش دارم خدا معجزه کنه قبولیشو بهمون بده تو اعتراضی

سلام‌خوبی خواهرت چی شد جواب اعتراضش اومد؟

میدونی درد چیه اون دوستش ک باباش اونو جا زده امروز ب خاهرم ک با ترازا بالا ردش کردن پیام داده وا دغدغه من الان  کارا استخدامیمه ک بر حقوقم درست کنم ملت چ داده دارن  خاهرم میگ فقط گفتم خدایا شکرت گذاشتی حقم بخورن چرا منو با اینا رو ب رو میکنی ک بسوزم حالش بد بود منم خودم خیلی غصه خوردم دختره بی درک اصن نمیفمم چرا ایقدر فخر فروشی ی چیزی مفت ب دست اوردی چرا بقیه آزار میدی

میدونی درد چیه اون دوستش ک باباش اونو جا زده امروز ب خاهرم ک با ترازا بالا ردش کردن پیام داده وا دغد ...

واقعا خاک تو‌سرش خجالت اوره چیزی که باد اورده باد هم میبره خدا میتونه تو یه لحظه همه چی رو از ادم بگیره دیگه فخر فروشی چیه این وسط

ان شالله خواهرت قبول بشه

واقعا خاک تو‌سرش خجالت اوره چیزی که باد اورده باد هم میبره خدا میتونه تو یه لحظه همه چی رو از ادم بگ ...

قربونت خداکنه امروز اداره بودم رفتم بپرسم کی جوابا میاد میگن منتظر اعتراضی نباش  احتمال جذب تو اعتراضی کمه دیگ اگر تکمیل بگیرن احتمالا سالا قبل هم تکمیل بوده اونو ثبت نام کنید  یکم دلم خالی کردم ک همتون پارتی بازید مامانم هعی اشاره میکرد ولی حرفم زدم گفتم چ ناراحت بشید چ نشید ولی هر چی تنبل بوده و چون کسیو داشتن راحت گرفتید کاش همه چی ب تلاش آدم بود واقعا موفق میشد حیف ب تلاش نیس ب پارتیه معلم شدن خدا بگم چیکارشون کنه هنو امید دارم از ی راهی بشه برا ابجی نمیدونم اعتراضی تکمیل هر راهی 🥲🤍