2777
2789
عنوان

شوهرم ماشینشو فروخته بهم نگفته

162 بازدید | 7 پست

امروز پول اومد به حسابم زنگ زدم گفت ماشین رو شرایطی دادم پولو زدم به حساب تو 

گفتم حداقل ی اطلاعی می‌دادی (چون قبلا گفته بودم شرایطی نده )

گفت با مامانم مشورت کردم دیگه چیزی نگفتم ولی خیلی ناراحتم از این کارش 

یعنی حرفم فقط حرفه اصلا اهمیتی نداره واسش 

درکت میکنم 

این خیلی ناراحت کنندست که همسرت تو رو شریک تصميم های زندگیش نکنه

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر فروخته؟ حالامیخواد با پولش چکار کنه؟ و. چرا به حساب تو زد

به حساب من زده چون 

میگه خرج نشن 

800فروخته 200دادن بهش بقیه رو تو سه ماه 

هیچی 200تو من چیزی نمیشه 

به حساب من زده چون میگه خرج نشن 800فروخته 200دادن بهش بقیه رو تو سه ماه هیچی 200تو من چیزی نمیشه

چرافروخته؟

شوهرمنم پارسال فروخت بدون اطلاع من‌گذاشت تو ارز دیجیتال یه شبه صفر شده حسابش بعد بهم گفت آیییی عرررزدممم  چ فایده 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرافروخته؟شوهرمنم پارسال فروخت بدون اطلاع من‌گذاشت تو ارز دیجیتال یه شبه صفر شده حسابش بعد بهم گفت آ ...

انقدر جوووش زدم ی شبه تیروییدم کم کار شد منکه سابقه نداشتم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرافروخته؟شوهرمنم پارسال فروخت بدون اطلاع من‌گذاشت تو ارز دیجیتال یه شبه صفر شده حسابش بعد بهم گفت آ ...

چون خریده بود که بفروشه 

ولی نه شرایطی 

از قیمتش یکم بیشتر ولی تا سه ماه دیگ این قیمت‌ها نیست 

وای درکت میکنم