2777
2789

من ۸ ماهه عقد کردم هیچی هنوز نخریدم بابام نداشته ک برام بگیرهدیشب ب شوهر عمم پیام دادم )بابام پیشش کار میکنه)گفتم میشه برای خرید فرش کمکم کنید از پول بابام کم بزارید گفت اره بهت ۳۰۰ میدم برو خرید کن وامت ک اومد ۳۰۰ رو ب من پس بده 

امروز عمم زنگ زد گفت شوهرم پول نداره ۱۲۰ بیشتر نداریم میریم با همون برات خرید میکنیم سرویس آرکوپال در حد ۹۰۰ تومن قابلمه سرویسی ۱ و خورده ای اینا پیدا کردم تو پیج برات بگیریم فرش هم چکار داری ک با شوهرت مث هم بگیرید اون هرچی گرفت تو ارزون تر بخر گفتم فرش ۱۸ تومنی پیدا کردم گفت ن چخبره کمتر بگیر گفتم ۲۸ عه همه جا اینم خیلی ارزون دیگ چیزی نگفت

واقعا چشام از اشک باز نمیشه چرا انقدر من بی کسم ک باید انقدر تحقیر بشم خدا میدونه چقدر حرف شنیدم برای جهیزیم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم...الهی بگردم.ولی باور کن خوشبختی به جهیزیه نیست گلم.خیلیا گرونترین جهازو بردن ولی جداشدن.ان شاءالله شما خوشبخت بشین

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

۱۲۰ روبگیر بروباسلیقه خودت بخر

گفته بریم ی شهر دیگ شهر خودمون قیمت بالاس و خودش هم باهام میاد ک نزاره من چیز زیادی بخرم و همه رو قیمت کم بگیره

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

ولشون کن 

بزار همون وام ازدواجت در بیاد

فوقش یکم دیرتر میخری چه اشکالی داره. 

3،4 تا کالا هم با داماده فکر کنم. 

چیزای ضروری و اساسی رو بخرین. 

بقیه چیزارو نیازته کم کم تو زندگی میخرین. 

به اون چه ؟!

عزیزم گوشت تنت رو بخور منت بیگانه نکش

وایسا تا واستون آماده بشه چه عجله ای دارید ؟

عمه ات رو دنبال خودت راه ننداز 

آخه سرویس ۱ میلیونی قابلمه اصلا خوبه به نظرت؟ ۲ بار رو شعله بزاری دفعه بعدی قابل استفاده نیست

بگو نیاز نیست با مادرشوهرم که میخواد بیاد میرم خرید 

پول هم جور شده 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥