2777
2789
عنوان

درس خونا و چیزا بیان لطفا😭

66 بازدید | 8 پست

دهمم رشته ام هم انسانیه ، حقیقتش  امروز که مدرسه رفتم شوکه شدم از کتابا ، حجمشون و... با اینکه حتی از قبل هم میدونستم که قراره چندین برابر سخت تر از سال های قبل باشه ولی باز😭😭

الان میترسم که نمرات و معدل ام خیلی پایین بیاد روش و کاری برای درس خوندن میدونید که واقعا جواب بده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا انسانی رشته ای نیس که نتونی از پسش بر بیای. ریاضی و جغرافیا دهمش که واقعاااا آسونه 

تاریخش یکم سخته 

منطق و اقتصاد رو مطمئنم بعد خوشت میاد ازش ، الان فعلا آشنا نیستی باهاش

پیشنهاد میکنم زبان و فارسی و فنون و عربی رو از همین الان قشنگ و پایه ای یاد بگیری، حواست سر این کلاسا جمع باشه، برو گرامر نهم و قواعد عربی سال های قبل رو هم مرور کن. 

سلام عزیزم من رشتم انسانی بوده (۴ ساله فارغ ام)

این رشته رو باید پا به پای معلم بخونی ! 

یعنی از معلم عقب نمون!

هر روز که میای درسای اون روز رو مرور کن

تو کلاس از حرفهای معلمت نکته بر داری کن

تا یادت نره 

قبل از رفتن به کلاس هم درس اون جلسه رو مرور کن

یه چیزی بگم 

شما یه درسی داری اسمش « علوم و فنون »

الان که دهمی یاد نگیری تا آخر سال دوازدهم هم یاد نمیگیری مطمئن باش !!!! پس این درس خیلی خیلی جدی بگیر !!» 

ایشالا موفق باشی 

فقط درس تاریخش خیلی حجمش بالاست

معلم ما برای هر درس بالای ۴۵ تا سوال در میورد

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

سلام. منم دهمم انسانی. امروز رفتم مدرسه. من از قبل تقریبا با محتوای کتابها آشنایی داشتم. مهمترین چیز تو انسانی اینکه مطلب رو قبل جلسه درس پیش‌خوانی قوی کنی که بهش میگن مطالعه معکوس. سر کلاس اشکالات رفع کنی و بعد کلاس مرور کنی همون روز و بعد آخر هفته و موقع امتحانات و.... همین. توجه کن که دروسی مثل تاریخ با درسی مثل منطق فرق داره. تاریخ رو باید اول درک کنی، بعد اطلاعات درباره اش جمع آوری کنی که بهتر بفهمی(گوگل....) و در نهایت خوب حفظ کنی. منطق بیشتر مفهومی باز. اقتصاد مثلا شبیه ریاضی. خدا کمک کنه به همه ما سال تحصیلی پراز آرامش و موفقیت داشته باشیم. 

16 سال.