2777
2789

من تا پارسال خیلییییییی ادم احساسی و وابسته و ترسو بودم خیلیییییی حتی انقدر کلا از بچگی تا پارسال 

بچه بودم باورتون نمیشه تا ۱۲ ،۱۳ سالگی باید میرفتم دسشویی مامانم میومد جلو درش وایسته حتی با خودپ میبردمش تو میگفتم تو پشتتو کن 💀 (خیلی اذیتش کردمم😭) 

شبا نمیزاشتم راحت بخوابه میچسبیدم بهش  حتی تا ۱۶ سالگی وسط مامان بابام میخوابیدم 

۱۰۰ بار مامانم مشاوره برد منو  ،از دستم گریه میکرد 

ازدواج کردم ی دفعه دیگه وابستگیم و ترس و ... همه چی از بین رفت 😶

الان  یک ساله انقدر خنثی ام که شک میکنم ب خودم 

یکی میمیره  گریه کردن و ناراحتی رو بی معنی میدونم میگم خب رفته دیگه   

ولی تا پارسال برا داداشم که ۱۰ ساله فوت شده هر روز زجه میزدم ولی دیگه یکساله خیلی خنثی ام 

حتی از هیچی هم ترس ندارم  ، ی شب داشتم میرفتم جایی ی خیابون بزرگ بود که پل هوایی داشت از پل هوایی رفتم اونور خیابون ساعت ۱۱ شب تمامی مغازه ها مکانیکی بود یهو ی اقاعه داد زد خانون دیگه تنها این ساعت اینطرفا نیا خطرناکه 

ولی خیلی ریلکس ادامه دادم به رفتنم 

حتی نسبت ب شوهرمم خنثی ام نمیدونم اصلا دوسش دارم یا نه هر جور فکر میکنم نمیتونم بفهمم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات آدم رو خنثی میکنه 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

چرا مشاوره نمیری ؟

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️