2777
2789
عنوان

خانمای که زایمان طبیعی کردید میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 134 پست
آره سختهولی ببین چقدر با ارزشه ک من سومی ام ب خواست خودم میخوام طبیعی بیارمبازم میگم، به شرط داشتن ب ...

انشاالله بسلامتی گلم . من لگنم بزرگه خودمم هیکلم درشته حالا نمیدونم زبط داشته باشه یا نه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کم مونده بود زایمانم کاچی خوردم کمپوت سیبروز زایمان رفتم بیمارستان شب بود گف برو زایشکاه صب ظهر ن ...

اخی عزیزم چقد خوب . دست راستت زیر سر من . اره فقط دارم لحظه شماری میکنم ببینمش 

طبیعی خوبه بچه دنیا میاد میزارن بغلت راستی بچت دختره یا پسر

اره منم دوست دارم زود سرپا بشم . نمیدونم چی درست انتظارمه ولی خب تا جایی که دست منه طبیعی انتخاب میکنم . پسره عزیزم 

هیچی نیست ،دنیا تا دنیا بوده زنا طبیعی زایمان کردن ،مگه سزارین چند ساله اومده 

منم دوتا طبیعی آوردم  

برش زدن هم که اصلا متوجه نمیشی وبرای بخیه هم بی حسی میزنن 

هیچی نیست نترس هیچی نیست نترس همین 

هر کس هم اطرافم تجربه هر دوتاس رو داشته میگه طبیعی راحتره 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

هیچی نیست ،دنیا تا دنیا بوده زنا طبیعی زایمان کردن ،مگه سزارین چند ساله اومده منم دوتا طبیعی آوردم ...

مرسی عزیزم . من خیلی ادم ترسویی ام . ولی وقتی به بعدش فک میکنم میگم تا جایی که دست منه حتما طبیعی زایمان میکنم . فقط امیدوارم زود بگذره . دخترعمون ی چیزایی تعریف می‌کرد از زایمان طبیعیش که فیلم ترسناک انقد سکانس وحشتناک نداره . ترسوندنم

مرسی عزیزم . من خیلی ادم ترسویی ام . ولی وقتی به بعدش فک میکنم میگم تا جایی که دست منه حتما طبیعی زا ...

والا منم چند نفر خیلی ترسوندنم ،ولی باور کن چیزی نیست 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

انشاالله بسلامتی گلم . من لگنم بزرگه خودمم هیکلم درشته حالا نمیدونم زبط داشته باشه یا نه

به هیکل نیست، باید لگنتو دکتر معاینه کنه

خیلیا درشتن ولی لگنشون مناسب نیست

خود من خیلی لاغرم اصلا بنظر نمیاد لگنم بزرگ باشه ولی هست

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
تو چن ماه معاینه میکنن؟

هفته های آخر بارداری

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜