2777
2789
عنوان

خانمای که زایمان طبیعی کردید میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 134 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ب شدت ترسیده بودم به دکترم گفتم سزارین کن گفت برو دختر شش سانت دهانه رحم بازه مردم کلی درد میکشن ...

وای عزیزم چه عالی . اره قبلا ی خانمی گفت ی شبانه روز درد کشیده ۱ سانت باز شده

با ی تجربه از زایمان طبیعی میگم،دردش برای من ده دقیقه بود،بسیار راحت بودم،قبل وبعدشافتادگی و اینا هم ...

وای چقد خوب . قبلش ورزش کردی؟ چه کارایی انجام دادی قبل زایمان؟

خالم و خواهرم تجربه هردو زایمان را داشتن و میگفتن طبیعی بهتر بوده

منم همه اطرافیانم طبیعی بودن و دارن همینو توصیه میکنن . ولی فک میکنم چون میدونن میترسم دارن میگن خوب بوده

چه ورزشایی انجام دادی ؟ از کی؟

من استراحت مطلقی بودمسر هر دو بارداریمدو   تا روز اخر خوابیده بودم ،اما ورزش های  بارداری و پیاده روی خیلی تاثیر داره تو زایمان راحت از دکتر تون بپرسین از کی شروع کنید ورزش ها رو هم سرچ کنید 

راستی من به سری باشگاه میرفتم ورزش هامون قدرتی و هوازی بود خانمه باردار بود همراه ما ورزش میکرد فقط چند ماه اخر رو تعداد تمرین را کمتر کرده بود و پرشی ها رو  کلا تو بارداریش انجام نمیداد میگفت زایمانش خیلی  خوب بوده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
وای چقد خوب . قبلش ورزش کردی؟ چه کارایی انجام دادی قبل زایمان؟

ورزش رو یکم زود شروع کردم.بذار ماه اخر

پیاده روی نرم در حد ۱ـ۲کیلومتر

درد هروقت داری،بحالت سجده شو

یبوست اگه داری،اصلاح تغذیه کن که راحت باشی

دوش اب گرم هم ماه اخر مفیده

ایناهمش فرعیاته.اصل کار اینه که اندازه لگنت مناسب باشه که اونم دکتر تشخیص میده

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
پس ببین قراره چی بشه که اونا شوخیه🥲🥲

آره سخته

ولی ببین چقدر با ارزشه ک من سومی ام ب خواست خودم میخوام طبیعی بیارم

بازم میگم، به شرط داشتن بدنی که مناسبه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من کم مونده بود زایمانم کاچی خوردم کمپوت سیب

روز زایمان رفتم بیمارستان شب بود گف برو زایشکاه صب ظهر نهایت بچه دنیا میاد من رفتم 11 شب بود باورت نمیشه 11/50 بچم ذنیا اومد زنگ زدم خانوادم  شوکه شدن پس تو بچت گفتن فردا ظهره  اینو میخام بگم نترس اصلا نترس اروم باش ب بچه فک کن داره میادکلی میخاد لباس ناز تنش کنی بغلش کنی