2777
2789
عنوان

خانمای که زایمان طبیعی کردید میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 134 پست
واقعا چیز ترسناکی نیست اصلا برش زدن و بخیه رو متوجه نمیشی‌ فقط تمرینات برای زایمان راحت تر و سبک غذا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم . حتما انجام میدم . خداحفظ کنه پسرتو❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ورزش کنماه آخر ورزش و ماساژ پرینه رو انجام بده ب حرف ماما گوش کن موقع درد به جای داد آروم نفس عمیق ب ...

ماما گرفتم ولی هنوز بهم ورزش نداده . یعنی هنوز چیزی بهم نگفته اصلا فقط باهاش حرف زدم

اتفاقا اون مرحله آخره...برا من برش و بخیه و...زیاد درد نداشتاون دردهای قبلی که باید تحمل کنی تا بچه ...

به درد مقاومم البته نمیدونم در چه حدیه که بدونم میتونم یا نه . ولی واقعا قسمت ترسناکش برام اون لحظه ایه میبرن 

خیلی درد داره ولی اگه شرایط فیزیولوژیکشو داشته باشی ارزششو داره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من درد رو تحمل میکنم. ولی برش زدنش و بخیه زدنش برام کابوسه . اینکه قراره چقد ببرن که بچه به اون بزرگ ...

برش و بخیه در برابر درداش، شوخیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
هیچی نمیشه. من ۴ کیلویی زاییدم تا مقعد بخیه داشتم الانم خوش اندام ترین و سالمترینم. از ده سال پیش که ...

من از مجردیم تا الان همیشه زایمان برام کابوس بوده . نمیدونم شاید عشق به مادر شدن بود که تن به بارداری دادم ولی هرچی ماه میره بالاتر استرسم بیشتر میشه

به درد مقاومم البته نمیدونم در چه حدیه که بدونم میتونم یا نه . ولی واقعا قسمت ترسناکش برام اون لحظه ...

اون لحظه اصلا هیچی حس نمیکنی چون قبلش دردای زیادتری داشتی ک این پیششون هیچه من اولی رو طبیعی زایمان کردم دومی هم میخوام برم طبیعی ولی بازم میترسم اون لحظه سخته بعدش راحتی

با احمق ها بحث نمیکنم😌

من ب شدت ترسیده بودم به دکترم گفتم سزارین کن گفت برو دختر شش سانت دهانه رحم بازه مردم کلی درد میکشن تایه سانت باز بشه مگه دیونه ام هفت لایه شکم را ببرم وقتی میتونی راحت زایمان کنی .   زایمان که کلا درد داره ولی خیلی ها زایمانشون راحتتره ورزش و پیاده روی کن  به حرف ماما هم گوش بده بعدش اون بخیه زیر دل مشکلات  دیگه را نداره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

با ی تجربه از زایمان طبیعی میگم،دردش برای من ده دقیقه بود،بسیار راحت بودم،قبل وبعدش

افتادگی و اینا هم برای کسایی هست که چندمورد طبیعی داشتن،که درمورد سزارین هم پیش میاد،بااین تفاوت که میشه چسبندگی رحم

بستگی به بدنت داره و دکتر وماما که کاربلد باشن

مامای همرا بگیر که مثل مادر دلسوز از قبل کنارت باشه

درد برش و بخیه که اصلا نفهمیدم.برش زیاد هم نمیخوره،خاصیت کشسانی داره،بازوبسته میشه گل😃

در کل اونقدرها عجیب وترسناک نبود برای من

رد بخیه هم بعد۱۰روز کاملا محو شد.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴