2777
2789

میشه همه دوستان علی الخصوص اونایی که اخیرا وام ازدواج دریافت کردن نظراتشونو بگن و تجربیاتشونو در اختیار بقیه بزارن ممنون میشم ما برای آغاز زندگیمون به این وام نیاز داریم خیلی برامون مهمه میخوایم زود بتونیم بگیریمش و زیاد طول نکشه قبلا از همه اونایی که مشارکت میکنن ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دو روزه ممکنه ؟

برا کسایی که اشنا دارن بله ممکنه. دوست من سه بار بانکشو عوض کرد صدجور ضامن برد اخر با شکایت از رییس بانک اخری و دادگاه و.... تونست بگیره. منم که ضامن ندارم فک نکنم بتونم بگیرم اصلا😞

بعد هم چه جوری میخواید زود بگیرید؟ هنوز سامانه وام ده تومنی رو ثبت نام میکنه پونزده شروع نشده تا ثبت نامیای ده تومن رو بدن و برسه به پونزده و نوبت شما و خودتون و ضامنتون تایید شید کلی زمانه

لطفا درخواست دوستی ندید
میخوام بدونم کدوم بانک ها شرایط آسون تری دارن و زیاد طولش نمیدن 

والا همشون مثل همن مال من پارسيان بود مال شوهرم رفاه يه ضامن برديم و يه روزه كارمون درست شد و پولو گرفتيم ولي حدود ٣/٤ ماه طول كشيد تا نوبتمون شد

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼

ما دی ماه گرفتیم. هیچ اشنایی تو بانک نداشتیم ولی ضامن کارمند داشتیم که چک هم داشتن. 

هم خودم هم همسرم از بانک ملی وام گرفتیم و از زمان ثبتنام نتی تا مراجعه به بانک دو یا سه هفته طول کشید.

دوبارم رفتیم بانک . اول برای ثبتنام و بعد هم مراحل باقی ماندش. درکل خیلی اذیت نشدیم. فقط بدیش این بود که چند وقت بعد وام شد ۱۵ میلیون...