2777
2789

از بس با بقیه مقایسم کرد الان شدم به دختری که صبح تا شب داره خودشو با دیگران مقایسم میکنه

از بس اومدم با ذوق یه حرفی بزنم تو جمع و گفت ساکت تو حرف نزن تو هیچی نگو الان شدم یه دختر گوشه گیر و منزوی 

از بس هر مشکلی پیش اومد کشش داد کشش داد تا یه جوری به من وصلش کرد و شروع کرد به داد و بیداد و سرزنش کردنم الان شدم یه دختری که بابت هرچیزی هم که بهش ربط نداره خودشو سرزنش میکنه

از بس دیگران رو کوبید تو سرم شدم یه دختر بی اعتماد بنفس و عزت نفس

از بس بعد از زدن هر حرفی سرزنشم کرد الان یه حرف که میزنم بعدش پشیمون میشم و دعا میکنم‌کسی سرزنشم‌نکنه

الان ۲۵ سالمه ولی جامعه منو نمیپذیره،آدمای تو جامعه من و نمی‌خوان، کسی من و تو جمعشون قبول نمیکنه 

چون هیچکس یه دختر ضعیف و بی اعتماد بنفس وبی عزت نفس و بی دست و پارو نمیخواد باهاش دوست بشه هیچوقت مامانمو نمیبخشم انقدر از چشمم افتاده که وقتی نگاش میکنم همه حس های بد دنیا بهم هجوم میاره 

هنوزم همینطوره و بدتر شده ،فقط الان از خدا میپرسم چرا؟چرا باید من و بهش میداد؟چرا باید انقدر عذابم میداد چرا؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم اینو می‌شنوم همیشه دعا میکردم هیچ دختری مثل من تو این کره خاکی نباشه

هیچ وقت نشد یه لباس بخرم بگه خوشگله همیشه یه ایراد روش میزاشت بخاطرچه چیزها که ازارم نداد یه ادمایی تو سرم زد که صدبرابرازشون بهتربودم 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

هیچ وقت نشد یه لباس بخرم بگه خوشگله همیشه یه ایراد روش میزاشت بخاطرچه چیزها که ازارم نداد یه ادمایی ...

مامان من تا یه لباس میخرم میگه دیدی دختر خالت چقدر لباسش خوشگل بود باید مثل اون میخریدی تمام شوق و ذوقم از بین میره ،اون لباس جو چشمم سیاه میشه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
مامان من تا یه لباس میخرم میگه دیدی دختر خالت چقدر لباسش خوشگل بود باید مثل اون میخریدی تمام شوق و ذ ...

من محجبم بارها خوردم کرده رو همه چیه من ایراد گذاشته 

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...