2777
2789

بچه ها من هوشم خیلی خوبه

رتبه دو رقمی کنکور بودم با ازمون رفتم ارگان دولتی ک مزایای خوبی داره 

مثلا ساعت کارش خوبه

وام هاش عالیه

حقوقش بالاست نسبتا

امااا وقتی میبینم بچه های هم دوره من ک با هم ارشد خوندیم یا رتبه های مثل من داشتن الان سطحشون بالاتره تو کار ب سرم میزنه شغلمو ول کنم برم دنبال توانایی هام

بچع های هم لول من اکثرا یا اپلای کردن کشورای دیگه

یا تو ایران تو شرکت های تاپ کار میکنن ک کارشون تخصصی هست

اونوقت جایی ک من کار میکنم بچه ها لول پایینن

وام های زیادی گرفتم پاگیر شدم و از طرفی تایم کارم خوبه

ولی ب هم دورع ای های کنکورم نکاه میکنم متنفر میشم از جایگاهم

بیاین کمکم کنینننن❤️❤️ چیکار باید کنم؟ 

رتبه ۲ رقمی ؟!

نه گلم مشکل از محل کارت نیست 

شما تو ایران داری حیف میشی...

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه رتبه‌ی کنکور خود رو ملاک هوشمندی خود می‌دانید؛ تصور هوشمندانه‌ای نیست!

کم عقل نیست ک سخت کوش بوده تلاش کرده زحمت کشیده افتخار داره هر کسی نمیتونه دورقمی بشه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

اینکه رتبه‌ی کنکور خود رو ملاک هوشمندی خود می‌دانید؛ تصور هوشمندانه‌ای نیست!

خب اون ب کنار 

من هوش یادگیریم واقعا خوبه

کارارو ب نحو احسن انجام میدم

حس میکنم اینا از هوش خوبه همش

خب باید ببینی خودت چی میخوای 

اگه شرایط مهاجرت هست و فکر میکنی اونجا کار گیر میاری و به درآمد خوب میرسی چرا که نه. 

اگه ریسک پذیر نیستی و خودت هم با حقوق اینجا زیاد مشکلی نداری که بمون. 

به بقیه نگاه نکن، اگه خودت از خودت راضی هستی دیگه مشکلی نیس 

کم عقل نیست ک سخت کوش بوده تلاش کرده زحمت کشیده افتخار داره هر کسی نمیتونه دورقمی بشه

افتخار هم نداره.

صرفا برای افرادی که علاقمند به رشته‌های پر متقاضی هستند، امکان قبولی در رشته محل مطلوبشون رو فراهم می‌آره.

خب باید ببینی خودت چی میخوای اگه شرایط مهاجرت هست و فکر میکنی اونجا کار گیر میاری و به درآمد خوب میر ...

من فکر اپلای نیستم

ولی تو ایران هم جایگاه تاپی ندارم 

مثلا یکی از همکلاسی هام فارکس کار میکنه وضع مالیش توپ شده

کارش مال خودشه 

اینارو میبینم از شغلم متنفر میشم

افتخار هم نداره.صرفا برای افرادی که علاقمند به رشته‌های پر متقاضی هستند، امکان قبولی در رشته محل مطل ...

اتفاقا افتخار داره تلاش کرده زحمت کشیده تو رشته ای که میخواسته ی رتبه بالا اورده

این افتخار نداره پس چی افتخار داره دقیقا؟!

خب اون ب کنار من هوش یادگیریم واقعا خوبهکارارو ب نحو احسن انجام میدمحس میکنم اینا از هوش خوبه همش

اصلا منظورم انکار قابلیت‌های شما نیست.

حتما  توانمندی‌ها و قابلیت‌های مختلفی می‌تونید داشته باشید.

اما این طرز فکر که هوشمندی ارتباط مستقیمی با رتبه‌ی کنکوره داره، درست نیست.