2777
2789
عنوان

احساس میکنم تو محل کارم دارم حیف میشم لطفا خانومای باهوش بیان❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 22 پست
اصلا منظورم انکار قابلیت‌های شما نیست.حتما توانمندی‌ها و قابلیت‌های مختلفی می‌تونید داشته باشید.اما ...

من نگفتم چون دو رقمی شدم پس هوشم خوبه

فقط نوشتم رتبه ارشدم دو رقمی شدم

هوشمم خیلی خوبه 

چون خودم میبینم توانایی هام زیاده اینو نوشتم 

من فکر اپلای نیستمولی تو ایران هم جایگاه تاپی ندارم مثلا یکی از همکلاسی هام فارکس کار میکنه وضع مالی ...

ببین 

من خودم کارمندی دوست دارم، راستش توانایی ندارم که خودم مستقل کار کنم. حقوق بگیر بودن رو دوست دارم.

لازم نیس بهترین باشی همیشه، اگه کم کم شروع به مقایسه کنی میبینی دیگه حس مثبتی نداری به شغلت و جایگاهت. بد نیس که برا بهتر شدن جایگاهت تلاش کنیاا، اگه موقعیت بهتر پیدا کنی که حتما برو. ولی اول و آخر خیلی از رشته ها کارمند بودنه. خودت با خودت چند چند کن ببین راضی ای یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا افتخار داره تلاش کرده زحمت کشیده تو رشته ای که میخواسته ی رتبه بالا اوردهاین افتخار نداره پس ...

افتخار یک دانش آموز، تحصیل دانش به شکلی عمیق، بارور کردن قدرت تفکر و خلاقت، و رسیدن به  بینش از آموخته‌هاشه که راهنمای زندگی‌اش باشه.

ببین من خودم کارمندی دوست دارم، راستش توانایی ندارم که خودم مستقل کار کنم. حقوق بگیر بودن رو دوست د ...

اره مشکل اینجاست با خودم چند چند نشدم

از طرفی کار با ساعت کم رو دوس دارم

از طرفی نمیخوام مدیر داشته باشم

از طرفی میخوام از زندگیم لذت ببرم 

همه اینا رو  باهم نمیشه داشت

ی درگیری بدی ذهنم داره نمیدونم چجوری ازش خارج شم

افتخار یک دانش آموز، تحصیل دانش به شکلی عمیق، همراه با بینشه که راهنمای زندگی‌اش باشه.

بعد میگن چرا نخبه ها میزارن میرن : 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨