2777
2789

اوایل خونه داشتن اخریا بی خانمان بودن فقط به فکر اعتیادشون  بودن و بچه اوردن 

بچه هاشونو میفرستادن گدایی

فک کنم الان زنه حامله اس بچه دار میشه بچه هاشو میفروشه 

بچه بزرگشو فقط مادر بزرگش برداشت برا خودش 

بچه هاشم همه شبیه ماه از زیبایی 

ولی حیف که اینطوری زندگی دارن 

به یکی خدا بچه میده این مدلی 

یکی هم در حسرت بچه است 

فقط تو افراد که فکر فقیر دارن  این همه بچه میبینم که اینده بچه مهم نیست براشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا بچه هاشم بیشترشون پسر هستن مثل ماه هستن از زیبایی

🥲🥲

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

یه بادمجون سوخته درست میکرد میزاره جلوبچه ها بخورن خاک تو سرت کنن با این بچه اوردنت

کاش بهبهزیستی خبر بدی ‌بیان این بچه ها رو از اون معتاد خونه جمع کنند ‌.دخترا یا میرن فروشی یا شانس بیارن به شوهر معتاد میکنن .پسرا هم یا قرار میکنن یا میشن مواد فروش 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

واقعا منم یبار تو درمانگاه دیدم خانواده ای وضع شون واقعا خوب نبود چندتا بچه قد و نیم قد یکی بغل یکی تازه راه میرفت اون یکی بزرگتر. موهای بور. چشم رنگی ایقد خوشگل بود ولی لباس خیلییی کهنه. موهای شونه نشده بهم گره خورده. لباسش کثیف.   

کاش بهبهزیستی خبر بدی ‌بیان این بچه ها رو از اون معتاد خونه جمع کنند ‌.دخترا یا میرن فروشی یا شانس ب ...

اره به خدا تصمیم دارم به بهزیستی بگم 

زنه انقد قشنگ بود مجردیش با این شوهرمعتاد ازدواج کرد زودم معتاد شد خاک تو سر 

بچه هاش شبیه مامانشونن از زیبایی

من نظرم اینه همه ک بچه میارن اینجوری نیستن

بعضی ا هم این توانایی در خودشون میبینن ک بتونن ی بچه با جنم و با عرضه تربیت کنن از پس خودش بربیاد 

وگرن پول مفت بدی ب بچه ن‌اون بچه هیچی میشه حتی ممکنه گند بزنه ب پولا بعدش تو گل بمونه 

من نظرم اینه همه ک بچه میارن اینجوری نیستنبعضی ا هم این توانایی در خودشون میبینن ک بتونن ی بچه با جن ...

هدف این دوتا زن و شوهر معتاد از نطر شما چبه اینده درخشان داشته باشن بچه هاشون 

اصلا میتونن داشته باشن اگرم بخوان