2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست

من بهار مدرکم گرفتم ازش بهت توصیع میکنم اگه مدرکش میخوای و برات مهمه اول دوسه سال بری آموزشگاه خیلی خوب با استاد خیلی خوب بعد برو تعیین سطح بده زودتر تموم کنی مگرن کانون چند سال گرفتار میشی

عزیزم میشه راجب کار طلافروشی بگی؟ از چندگرم میشه شروع کرد؟ شوهرم اصرار داره ک برو یاد بگیر و شروع بک ...

اره عزیزم بپرسید من خوشحال میشم بتونم کمک تون کنم 

ما با سه کیلو شروع کردیم کل سرمایه مو ن منو شوهرم . وپدرم چندین ساله تو این حیطه هستن و طلا سازن ما تو مغازه ایشون گذاشتیم تازه شروع کردیم هفده ماهه با کلی قسط اضافه کردیم بهش صد گرم صدگرم  من پدرم طلا سازی بلدن چگالی شناسن آلیاژ رو خوب ترکیب شوند متوجه میشه  بنظرم کلاس برید بعضیا نمیرن سرشون کلا می‌ره  ماهم شاغلیم اینوگذاشتیم پدرم درصد بده بهمون کمی خداروشکر وضعیت مون خیلی خوب شد باید صبور باشید ولی با پونصد گرمم میتونید شروع کنید . ما سود خوبی داریم خدارو هزار مرتبه شکر  سرمایه مون نخوابیده 

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

من بهار مدرکم گرفتم ازش بهت توصیع میکنم اگه مدرکش میخوای و برات مهمه اول دوسه سال بری آموزشگاه خیلی ...

می‌خوام گلم من در حد اینتر مدیتم برای ادونس می‌خوام مرسی بهم بگی ممنونتم

اره عزیزم بپرسید من خوشحال میشم بتونم کمک تون کنم ما با سه کیلو شروع کردیم کل سرمایه مو ن منو شوهرم ...

ممنونم عزیزم ک جواب میدی واقعاً 

ما فعلا طلاهایی ک با پس اندازا میخریم ۲۰۰ گرم داریم 

میگم طلا رو چکی هم میشه خرید؟ چون مثلا دارم میبینم طرف مغازه مرغ فروشی خیلی کوچیکی داره یهو میفروشه میزنه تو کار طلا 

ممنونم عزیزم ک جواب میدی واقعاً ما فعلا طلاهایی ک با پس اندازا میخریم ۲۰۰ گرم داریم میگم طلا رو چکی ...

نه نمیشه چکی گلم باید اعتبار داشته باشی که اول کاری کسی نداره

اره عزیزم بپرسید من خوشحال میشم بتونم کمک تون کنم ما با سه کیلو شروع کردیم کل سرمایه مو ن منو شوهرم ...

مثلا پسرعموی همسرم همه وقت باهم بودن همه کار باهم تجربه کردن زمان مجردی تو کلی کارو اینا زدن 

الان پسرعموش ی چندسال میشه زده توکار طلا ماشالله اینقدر وصعشون خوبشده از این رو ب اون 

خیلیییییی وصعشون ماشالله خوبشده 

همسرمم اصرارداره ک بذار ماهم بزنیم 

ولی ماکسیو نداریم بشینه تومغازه 

دوتامون شاغلیم 

چ میشه کرد اینطور بنظرت؟؟