2777
2789

دلم میخواد یکی پیدا بشه که هردو همو دوست داشته باشیم و همو بخوایم و با هم به هدفامون برسیم ... ولی اون پسری که تو خیالاتم هست ویژگی هاش مناسب آرزوهای من نیست 😂

مثلاً من دوست دارم مهاجرت کنم و جهان رو بگردم و کتاب بنویسم .. ولی پسری که تو تصوراتم هست باید اهل نماز و خدا باشه ، حلال و حروم سرش بشه ، اهل دخانیات نباشه .. ( معمولا همچین پسری با آرزوهای من جور نیست ) بعدشم از ازدواج خوشم نمیاد ولی یکی رو می‌خوام که دوستم داشته باشه خسته شدم از تنهایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آدم ازدواجی نیستم بخدا فقط برای فرار از تنهایی دلم میخواد یکی بیاد. 😂

من شوهرم باید خط فک ته ریش چشم ابرو مشکی چهار شونه قد بلند سیکس پک دار پولدار غیرتی پایه تازه تو کارای خونه هم کمک کنه 😂😂😂

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

خیره ایشالا📿

ممنون گلم 

میگم من یک جا کار میکنم و پسر صابکارمونه .. اهل نماز هست و سخنرانی های استاد شجاعی رو گوش میکنه 

چیکار کنم یهویی بهش وابسته شدم ولی با این وجود خودمو حفظ میکنم 

من آدم ازدواجی نیستم بخدا فقط برای فرار از تنهایی دلم میخواد یکی بیاد. 😂

یادم رفت بگم رگ های دستش زیادباشه وایییی😂😂😂😍

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

ممنون گلم میگم من یک جا کار میکنم و پسر صابکارمونه .. اهل نماز هست و سخنرانی های استاد شجاعی رو گوش ...

ببخشید بنده کاربر آقا هستم

بنظرم فراموش کنید و هر پسری بخواد خودش میاد جلو

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

من شوهرم باید خط فک ته ریش چشم ابرو مشکی چهار شونه قد بلند سیکس پک دار پولدار غیرتی پایه تازه تو کار ...

عزیزمممممم من یک جا کار میکنم پسره صابکارمون هم هست .. قد بلند من تا زیر شونشم.. خیلی آقاست ریش و سبیلاش همینکه گفتی هست .. 

موهاش مشکی و پر پشت اصلا کلا تو کارای فنی خیلی مهارت داره ولی یکم مذهبی هست چیکارش کنم 😂

عزیزمممممم من یک جا کار میکنم پسره صابکارمون هم هست .. قد بلند من تا زیر شونشم.. خیلی آقاست ریش و سب ...

بدش  به من 😂😂😂