2777
2789

(دوران نامزدیمونه)

ی هفته پیش پاگشام کردن 

بعد هی اصرار میکنه برم خونشون شام و ناهار 

من زیاد دوس ندارم زود زود برم 

بعد امروز شنیدم سرما خورده 

زنگ زدم احوال پرسی بعد شامم با همسرم میرم دیدنش 

چیا بخریم؟ 

که بد نباشه

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

تازه اولمونه 

با کلمات مث مادر شوهر، شوهر 

اینا ارتباط نمیگیرم😅

اصلا زورم میاد بگم

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی شیرین کاری های دوران عقد و نامزدی🥹>>>>>>>

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ولی شیرین کاری های دوران عقد و نامزدی🥹>>>>>>>

نگوووووو😂

ببین ی حالیم ما  ب سختی  بهم رسیدیم الان همه چی برام مث ی رویاس🤣

خوشبحت باشی🩷موقع بیماری این شکلی خونه کسی نمیرمچون بنده خدا مریضه و اینکخ ویروس رو هم میچرخه بقیه ج ...

فکر میکنم نرم خیلی بد میشه 

چون مشکلی قلبیم دارن قلبشون گرفته 

میرم کم میشینم

دوتا کمپوت آناناس با یه آبمیوه بزرگ

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

فکر میکنم نرم خیلی بد میشه چون مشکلی قلبیم دارن قلبشون گرفته میرم کم میشینم

والا گلم من ۱۶:۱۷ ساله متاهلم

برای مشکلات اینجوری عیادت نمیرن

چیز حادی بود منزل نبودن ..عادت میکنند با هر چیز کوچیکی شما برید دیدنشون ..

اگر دحترم بودی اجازه نمیدادم بری یعنی ضرورت نداره

مه فقط مادر شوهر برای هرکسی دیگه ای..

💕