2777
2789
عنوان

مانانایی که بچه کلاس سومی داشتن

116 بازدید | 11 پست

دفتر بند نویسی چند برگ بزارم؟یه دفتر تا آخر سال میره یا چندتا میخواد؟ بعد دفتر مشق چقدر مصرف میشه پارسال دفتر مشق پنج شش تا مصرف کرد ولی امسال دفتر ریاضی جدا دارن قاعدتا دفتر مشق باید کمتر مصرف بشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفتر بند نویسی چیه؟

نمیدونم بچه من نازه سوم رفته ولی فکر میکنم باید یاد بگیرن یه متن در حد پاراگراف بنویسن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بستگی به معلمشون داره برای ما خودش تعیین کرده برای هر درس چند برگ ببرن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بند نویسی دفتر نمیخواد به نظرم براش دفتر کلاسوری بگیر که بتونه ورقه کم و زیاد کنه

یه ذره بی انضباطه ممکنه نتونه تمیز نگه داره

منم کلاس سومی دارممعلما باید در مورد دفترا بگنفرق میکنه همه جا یه جور نیستشدفتر بند نویسی چیه؟؟

معلمشون گفته ۸۰برگ برای بند نویسی صد برگ برای ریاضی و مشق من اشتباهی ۸۰برگ گذاشتم برای مشق امروز استفاده کرده بود ازش ولی رو حرف معلما نمیشه حساب کرد میگن ۸۰برگ بزارین برا نقاشی ۲۰صفحش استفاده میشه ۶۰,برگ برای املا ۲۰صفحه استفاده میشه پارسال دفتر گذاشتم برای علوم و مهارت های زندگی از هر کدوم فقط دو صفحه مصرف شد

بستگی به معلمشون داره برای ما خودش تعیین کرده برای هر درس چند برگ ببرن

چند برگ گفتن

چند برگ گفتن

ریاضی۸۰یا صد،مشق۶۰,تمرین فارسی۶۰,املا پنجاه یا ۶۰,

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚