2777
2789
عنوان

بیاین بگم چطوری شوهرم ابروم برد

| مشاهده متن کامل بحث + 4803 بازدید | 119 پست
نباش خواهرم نباش با سادگیت خودتو بدبخت نکن نذار از مظلومیتت سواستفاده کنن خیلی جاها صلاح نیست کوتاه ...

اصن جلوش قلف شدم نتونستم حرف بزنم

اگ ی کلمه حرف میزدم گریه میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خواست خدا بوده که دم عروسی ذاتشو نشونت داده اگه مشکلات دیگه ای هم داره بیشتر برای زندگیت فکر کن

کاشکی مرده بودم و شاهد این ابرو ریزی نمیشدم

چشام پر اشک بود

بعد مبگفت حس میکنم ازم ناراحتی 

پریودم هستم 

کاشکی میمردم فقط

بگو واقعا فقط حس میکنی ناراحت شدم یعنی این کارو حرکتی شما زدی واقعا از دیدت ناراحتی نداره من که بودم ...

الان رفت خوابید گوشی قبلیشم گذاشت پیش من 

😐😐😐😐😐😐😐

خودم میگم هیچکدوم ازگوشی هارو ازش نگیرم اصن نمیدونم چی بگم گیجم گیججج هنگگگ باورنمیشه

وااا چرا نگیری اخه نهایت جوری برخورد کن بفهمه چه غلطی کرده اخع مامانت واسه لباس عروس کمک میکنه بعد اون گوشیو بر میداره میبره زنگم میزنه پرو گوشی قبلیو بهت بدم 

کاشکی مرده بودم و شاهد این ابرو ریزی نمیشدمچشام پر اشک بودبعد مبگفت حس میکنم ازم ناراحتی پریودم هستم ...

دور از جونت عزیزم چرا آبروی تو بره اون احمق باید خجالت بکشه کلا اخلاقش چطوره ؟ مشکلات دیگه هم داره؟

وااا چرا نگیری اخه نهایت جوری برخورد کن بفهمه چه غلطی کرده اخع مامانت واسه لباس عروس کمک میکنه بعد ا ...

دوبار طعارف کرد خب اگ ناراحتی بیا ورش دار

حس کردم گدام داره بهم چی طعارف میکنه

وقتی دیدم بردش با ذوق تمام برنامه هاش توش گذاشت

الان خدایی با چ فازی داره تعارف میکنه بهم