2777
2789
عنوان

هم گوشی بخرم هم ایپد🙂🤌

628 بازدید | 83 پست

ایفون۱۳پرو۵۰ میلیون(مال دایی مجردمه ۲۰میلیون زیر قیمت میده بم😂🤌🩷)

ای ایپد صورتی گوگولی هم ۳۸میلیون

چیکا کنم😭

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

بگیر هردو روو

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهبه قیمت عالی داد بهت که حالا مال ما بودن می‌کشیدن روش🫠😂😂💔

فداش بشمه منهههه تازه اصلا ازش استفاده هم نمیکرد ی اولترا داره اون دستشه

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

آیپد چه مارکی خوبه منم میخوام بخرم 😂😭

من ایفون دوست دارم قیمتش ۳۸تمنه توی پستای قبلیم عکسش هس

بگیر آیفون ازش عالی گفته

اره میگیرمش قطعاااا🤌

ولی نمیدونم ایپدو بخرم یا چی

منم میخام گوشی بخرم نمیدونم چی خوبه 😐اشنا سراغ ندارم

بودجه ات چقده

اگر داری بگیر منم خیلی خوشم میاد ولی پول ندارم😂💔

انشالله شما ۱۷پرومکسو میخری

اره میگیرمش قطعاااا🤌ولی نمیدونم ایپدو بخرم یا چی

من دانشجوهای امریکارو‌ک میبینم ایپد هم حکم کتاب داره هم دفتر براشون. چون همه جی انلاینه اما فک نکنم تو ایران زیاد ب دردت بخوره