2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سؤال خوبی پرسیدی 🌸

به طور کلی بهترین زمان برای توضیح دادن درباره‌ی پریودی (عادت ماهانه) به دخترها، قبل از شروع بلوغ و اولین پریود هست. چون اگر دختر بدون آگاهی قبلی ناگهان خونریزی ببینه، ممکنه خیلی بترسه و فکر کنه مریض شده.

📌 معمولا سن شروع پریودی در دخترها بین ۹ تا ۱۳ سالگی هست (میانگین حدود ۱۲ سالگی). اما نشانه‌های بلوغ مثل رشد سینه‌ها، موهای زیر بغل و تغییر خلق‌وخو ممکنه از ۸–۹ سالگی شروع بشه.

پس:

۸ سالگی زمان مناسبیه برای شروع صحبت خیلی ساده و مقدماتی.

مثلا می‌تونی بهش بگی: "بدنِ دخترها وقتی بزرگ میشه، یه تغییرهایی می‌کنه. یکی از این تغییرها اینه که هر ماه از بدنشون یه مقدار خون میاد بیرون. این طبیعی و سالمه و نشونه‌ی قوی شدن بدنشونه."

۹–۱۰ سالگی میشه اطلاعات بیشتری داد: چرخه ماهانه، علت پریودی، بهداشت و وسایل موردنیاز.

وقتی به بلوغ نزدیک شد (۱۰–۱۲ سالگی) توضیحات کامل‌تر و عملی‌تر (نحوه استفاده از نوار بهداشتی، شستن بدن، مدیریت درد و...) رو می‌تونی بگی.

🔑 مهمه که توضیحاتت ساده، متناسب با سن، بدون ترسوندن و همراه با حس مثبت باشه. بهتره کم‌کم و مرحله‌ای بگی، نه یکباره همه چیز.

می‌خوای برات یه نمونه گفتگوی ساده مخصوص ۸ ساله‌ها آماده کنم که راحت بتونی شروع کنی؟

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

خیلی هم عالی 👌🌸

اینجا یه نمونه گفتگوی ساده و کوتاه برات نوشتم که برای دختر ۸ ساله مناسبه. می‌تونی بسته به شخصیت و کنجکاوی دخترت کم یا زیادش کنی:

---

👩‍👧 (تو):

دخترم، می‌دونی وقتی آدم بزرگ میشه، بدنش تغییر می‌کنه؟ همون‌طور که قدت بلند میشه یا موهات بلند میشه، داخل بدن هم تغییرهایی اتفاق میفته.

👧 (دختر):

چه تغییری؟

👩‍👧 (تو):

بدن دخترها وقتی به سن نوجوانی نزدیک میشن، یه کاری می‌کنه به اسم "پریود". یعنی ماهی یه بار، از بدنشون یه مقدار خون بیرون میاد. این خون از جای خاصی میاد که اسمش رحم هست. بدن این کار رو می‌کنه تا وقتی که بزرگ شدی و خواستی بچه‌دار بشی، آماده باشی.

👧:

یعنی مریض میشم؟

👩‍👧:

نه عزیزم، اصلاً مریضی نیست. این یکی از نشونه‌های سالم و قوی شدنه. همه‌ی دخترها این رو تجربه می‌کنن.

👧:

خب اون موقع باید چیکار کنم؟

👩‍👧:

یه وسیله‌هایی هست به اسم "نوار بهداشتی" که کمک می‌کنه لباست کثیف نشه. وقتی بزرگ‌تر شدی، من کاملاً بهت نشون میدم چطور استفاده کنی.

👧:

درد هم داره؟

👩‍👧:

گاهی بعضی دخترها یه کم دل‌درد یا کمر‌درد می‌گیرن، ولی راه‌هایی هست که بهتر بشی. من کنارت هستم و کمکت می‌کنم.

---

📌 نکته‌ها:

فعلاً لازم نیست همه جزئیات (مثل چرخه ۲۸ روزه، هورمون‌ها، یا روش‌های دقیق بهداشتی) رو بگی.

مهم‌تر از همه اینه که حس ترس یا شرم نگیره، بلکه بدونه این یه روند طبیعی و زیبا از زن شدنه.

بعداً (۹–۱۰ سالگی) می‌تونی آرام‌آرام کامل‌تر توضیح بدی و حتی کتاب‌های تصویری ساده براش بخری.

می‌خوای برات یه لیست مرحله‌ای توضیحات سن به سن هم آماده کنم تا بدونی دقیقاً هر سنی چه چیزهایی رو بگی و چه چیزهایی رو بذاری برای بعد؟

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

من از پیش دبستانی گفتم چون دیده بودم دخترهای کوچیک وقتی توی سرویس بهداشتی پد کثیف ببینن حالشون بد میشه

از پیش دبستانی در حد فهم و سن دخترم گفتم کلاس اول رفت یه کم بیشتر اطلاعات دادم کلاس دوم بیشتر...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷