2777
2789
عنوان

تاحالا حنا زدید به موهاتون❓️

193 بازدید | 32 پست

خیلی سرخ شد؟

چند ساعت گذاشتید؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

همیشه میزنم فقط اون قسمت دکلره داره مسی شده

من صبح میزارم تا غروب

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با قهوه قاطی کنی رنگ نمیگیره

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

ن خرمایی شده شبتاصیخ

یعنی اصلا قرمز نیست؟

تاثیرش رو برا موهاتون دیدید؟ منظورم پرپشت شدن و خشکی مو و... 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

من با پودر قهوه و زرده تخم‌مرغ زدم موها خودم قهوه ای متوسط بودن بعد این رنگ خرمایی شدن خوشرنگ بود

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه های سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم دعاتون میکنم🤰🤱🧒🧑🙏😍

اره شب تا صبح خرمایی میشه تا یک سال هم نمیتونی ب موهات رنگ بذاری 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

با قهوه قاطی کنی رنگ نمیگیره

شما زدید؟

بعد چند وقت اگه بخوام رنگ کنم ، رنگ میگیره موهام؟ آخه میگن بعد حنا تا چندسال موها رنگ نمیگیره

برا من تغیر نکرد چون موهام مشکی تیره استبستگی به رنگ موها خودتم دارهمن شب تا صبح گذاشتمخیلی مفیده هم ...

موای خودم خرماییه

میترسم سرخ شن بعد بهم نیاد