2777
2789
عنوان

تاحالا حنا زدید به موهاتون❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 32 پست

دوست دارم بزارم اتفاقان اما چون نوک موهام دکلره داره میترسم بد رنگ بشه

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چای ترش قاطی کردم شرابی شد 

۵_۶ ساعتی میزارم بمونه 

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
شما زدید؟بعد چند وقت اگه بخوام رنگ کنم ، رنگ میگیره موهام؟ آخه میگن بعد حنا تا چندسال موها رنگ نمیگی ...

آره 

با پوست گردو و قهوه و بابونه مخلوط کردم برا ریشه موهام 

من رنگ نکردم موهامو

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

دوست دارم بزارم اتفاقان اما چون نوک موهام دکلره داره میترسم بد رنگ بشه

دوستمون بالا گفت گذاشته قسمت دکلره موهاش مسی شده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
نه بابا سرخ نمیشهبا بابونه بزن انقدر خوشرنگ میشه

با پودر بابونه قاطی کنم؟

مایل به چه رنگ میشه؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
دوستمون بالا گفت گذاشته قسمت دکلره موهاش مسی شده

اره خوب بد میشه دیگه😬

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

آره با پوست گردو و قهوه و بابونه مخلوط کردم برا ریشه موهام من رنگ نکردم موهامو

اتفاقا الان فصل گردو 

پوست گردو زیاد دارم

پوست گردو پوستتان رو تیره نکرد؟ پوست رو چه طور تیکه کردید؟

آره پودر بابونهنمیدونم ولی مطمئنم خوشرنگ میشهچون رو همه مدل مویی امتحان کردم

خداکنه

انقد استرس رنگشو دارم 

اتفاقا الان فصل گردو پوست گردو زیاد دارمپوست گردو پوستتان رو تیره نکرد؟ پوست رو چه طور تیکه کردید؟

ن والا تیره نکرد 

مامانم انجام داد واسم زیاد اطلاعی ندارم ولی ریز شده بودن با گوشت کوب فک کنم

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

ن والا تیره نکرد مامانم انجام داد واسم زیاد اطلاعی ندارم ولی ریز شده بودن با گوشت کوب فک کنم

ممنون عزیزم