mlilm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 346 عنوان امروز موضوع نینی سایت در مورد ایناست خدابخیر بگذرونه😂😢 242 بازدید | 22 پست باز مدرسه ها شروع شده مامان ها هعی میان میگن بچم لقمه شودنخورد بچم جیش کرده تو دستشویی مدرسه بچم کتابشو خیس کرده بچم دعوا کردهبچم پاکن گم کرده باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه :)ᥫ᭡ ️ 1404/07/01 | 16:41 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55789 خوب سایت مادرانه است و باید درباره همین ها باشه اتفاقا هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
خرگوشیتونم عضویت: 1403/10/03 تعداد پست: 9125 بچه من رفت کلاس دوم😍 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40654 بازاینابهترازتاپیکای فیک ومسخره ی بچه ۱۵ساله هاش یکیشون هفته ی قبل لورفت راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کاربری۴ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 16523 وای انقدر امروز تاپیک های اینجوری دیدم .دخترم گفت مامان کجایی گفتم میخوام برم مدرسه😐😂
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8747 اینو یادت رفت بگی کهبچم دعوا کردهبنظرت برم حساب اون بچه رو برسم یانه گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
mlilm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 346 باز دغدغه ی مادرا از خاهرشوهرم وجاریم بهتره ک اره والا امروز هیچ تاپیک از خیانت شوهر ندیدم😂🤣 باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه :)ᥫ᭡ ️
mlilm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 346 ماها که نه مدرسه میریم نه بچه داریم فقط تماشاگریم ☹ منم باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه :)ᥫ᭡ ️
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8747 بازاینابهترازتاپیکای فیک ومسخره ی بچه ۱۵ساله هاش یکیشون هفته ی قبل لورفت 😂😂 گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34152 من دیدم که هی نگران بودن که بچم مظلومه دیگه دوست ندارم بفرستم گریه کردم و... همه این بچه هایی که انگشت میکنن چشم آدمو در میارن هم منم😂
mlilm مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 346 خوب سایت مادرانه است و باید درباره همین ها باشه اتفاقا موافقم ولی از بس از صبح اینجور تاپیک دیدماا😫😂😂😂 باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه :)ᥫ᭡ ️