2821
2789
عنوان

دهک‌های هشت بیاین

107 بازدید | 14 پست

ما هفت بودیم یک یا دو ماه رو نریختن تماس گرفتم گفتن شما به دهک ۸ منتقل شدین بدون اینکه چیزی به سرمایه‌مون اضافه کنیم 

این ماه رو ریختن ولی 

شما رو ریختن

ماهم نهیم بدون اینکه اتفاق خاصی بیوفته دیگه یارانه تعلق نمیگیره شده دهک دهم هییچ اتفاقی نیوفتاده تو درآمد

هرچند یارانه رو به یه بنده نیازمند میدادیم ولی پرداخت نمیشه دیگه

معلوم نیست فاز شون چی هست

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا عجیبه کارشون ما از دهک ۶ یهو رفتیم دهک ۹

ریختن براتون الآن؟

عجیبم رد کرده 

من گفتم شاید به خاطر اینکه حق اولاد رو از حقوق بازنشسته‌های تامین اجتماعی برای همیشه حذف میخوان کنن که اعمال کردن شهریور و کسر شد میخواستن این ماه یارانه رو بریزن که کمتر اعتراض بشه تا وقتی سر و صدا کم شد دوباره قطع کنن 

اینا از شمرم بدترن به مرگ میگیرن به تب راضی بشیم 

ماهم نهیم بدون اینکه اتفاق خاصی بیوفته دیگه یارانه تعلق نمیگیره شده دهک دهم هییچ اتفاقی نیوفتاده تو ...

خب پس نیاز نداشتید بهش 

ما یه تومن میزدن که واقعا استفاده می‌شد برای شارژ ساختمون و قبضا کمک بود 

زدن از فیش حقوقی بازمانده‌های بازنشسته‌های تامین اجتماعی شهریور حق اولاد نزدیک دو میلیون کسر کردن واقعا بی‌انصافیه با این شرایط دست تو جیب مردم کردن اونم بازنشسته‌ها 

خب پس نیاز نداشتید بهش ما یه تومن میزدن که واقعا استفاده می‌شد برای شارژ ساختمون و قبضا کمک بود زدن ...

اما اون عزیز نیاز داره کمک خیلی کوچیکی بود ولی بازم غنیمت بود.

دلیل انتقال دهکو نفهمیدیم فقط:/

سنگ قبر در صورتی ۱۰۰ میلیون می ارزه ؛ که جوابای سوالات شب اول قبرو پشتش نوشته باشن .

نه ۹ و ۱۰ نمیگرن یارانه

اگر تا الآن میگرفتین یهو قطعش کردن گفتن دهکتون رفته بالا اوج بی‌انصافیه 

من دیشب از شدن ناراحتی قلبم تیر می‌کشید چون گفتم اون از قطع الکی یارانه 

این از حذف حق اولاد بازمانده‌ها صرفا برای بازمانده‌ها 

پدرمون سالها پس‌انداز کرده برای ما بعد اینا جای حمایت بیشتر از ما قصد کردن قطع کنن دو میلیون اون طرف کسر شد 

چه عجیبببنه برای ما این ماه واریز نشد

من فقط میدونم دهک ۸ و ۹ و ۱۰ کالابرگ ندارن

اما یارانه نقدی واسه ۹ واریز میشد

اما اون عزیز نیاز داره کمک خیلی کوچیکی بود ولی بازم غنیمت بود.دلیل انتقال دهکو نفهمیدیم فقط:/

واقعا متاسفم 

منم سوالم همینه بر چه مبنایی انتقال دهک کردن وقتی سرمایه ثابت بوده خودشونم نمیدونن 

این خجالت‌آوره که میگن درآمد بالای ده میلیون پرداخت نشه 

آخه .....ها چطوری جرأت میکنید چجوری خجالت نمی‌کشید شرم نمی‌کنید که این حرف رو بزنید 

طرف با ۵۰ درآمد نمیرسونه به تورم بعد میگی بالای ۱۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من فقط میدونم دهک ۸ و ۹ و ۱۰ کالابرگ ندارناما یارانه نقدی واسه ۹ واریز میشد

ما دهک هفت بودیم هم هیچوقت کالابرگ نگرفتیم و فقط نقدی ماهانه پرداخت میشد نهصد تومن 

یهو دیدم پرید یکی دو ماه بعد دیدم دیروز که دو میلیون از حقوقا رو کسر کردن اینو ریختن دوباره واقعا عشقی دارن مسخره میکنن مردمو

2825
2823
2791
2779
2792