2777
2789
عنوان

در هیاهوی بی‌خردی

33 بازدید | 2 پست

در مسیر زندگی، بارها و بارها با مردمانی روبه‌رو گشته‌ام که از خاک دهات برخاسته‌اند؛ با فرهنگی سخت و زبانی بی‌پروا. در نگاه نخست، ساده و بی‌غل‌وغش می‌نمایند، لیک چون پرده از دوستی فرو افتد، آن روی پنهانشان رخ می‌نماید و من در حیرت فرو می‌روم.

دیگر رغبتی به همنشینی با ایشان ندارم؛ جانم خسته و دلم آزرده است. بسیاری از آنان در تنگنای محرومیت بالیده‌اند و با عقده‌های کهنه و گرسنگی‌های دیرپا به امروز رسیده‌اند؛ گرسنه‌ی نان و خوراک، و حریص‌تر از آن، گرسنه‌ی زر و زیور. بی‌نان سفره‌شان بی‌روح است و بی‌چرب و شیرین، روزشان بی‌رمق. هر سخنی را به بدگمانی تعبیر می‌کنند و در برابر هر کلام، با شتاب و بی‌درنگ می‌جوشند.

سخن گفتنشان شبیه میدان نزاع است؛ نه از سر مهر، که از روی فریاد و جدل. گویا آرام سخن گفتن را هرگز نیاموخته‌اند. من اما در سکوت، آرامشی می‌یابم که در غوغای آنان گم است.

حق اگر باشد، با ایشان است؛ چرا که محیطی کوچک و دایره‌ای تنگ، اندیشه را نیز در همان حصار می‌پرورد. لیک دریغ و درد آنجاست که آدمی همه‌ی عمر در همان حصار بماند و از وسعت اندیشه بی‌بهره گردد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.