2777
2789
عنوان

امروز اولین روز مدرسه بود

126 بازدید | 12 پست

امروز اولین روز مدرسه بود،مدرسه نمونه دولتی هس و جز بهترین نمونه های شیراز به حساب میاد ولی کلا عین مدرسه عادی و دولتی بود و هیچ فرقی نداشت با مدارس عادی

فقط بچه ها زرنگ بودن و دبیرا یکم بهتر،در کل مثل همون مدرسه عادی بود

تیزهوشان هم همینجوری هس یعنیی؟

واییییییییییی تو ذهنم فکر میکردم جو اش یجور دیگه باشه

نمونه چه مقطعی هستی؟ 

تیزهوشان توی ارائه بعضی درسا متفاوته ولی درکل خب توقع چی داشتی

خب مدرسه است دیگه🤦🏻‍♀️😄

توی مدارس عادی هم شاگرد زرنگ زیاده معلم خوبم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تصوری داشتی

فکر میکردم همه دنبال کنکور و تست باشن ولی خب اینجوریم نبود اصلا،کلا همه چی عین مدرسه عادی بود من هیچ فرقی ندیدم،پس چرا اسمش رو گذاشتن نمونه ؟

تیزهوشان هم همینجوری هس یعنی؟

نمونه چه مقطعی هستی؟ تیزهوشان توی ارائه بعضی درسا متفاوته ولی درکل خب توقع چی داشتیخب مدرسه است دیگه ...

متوسطه دوم رشته تجربی

آخه فکر میکردم خیلی با مدرسه عادی فرق داشته باشه ولی خب اینجوری نبود اصلا

این همه برای آزمون ورودی اش تلاش کردم و خوندم کلا با مدرسه عادی مو نمیزنه 

منم نمونه دولتی ام.امروز منم دقیقا همینو دیدم.فقط معلم ها خیلی تهدید میکردن که نباید نمرتون کم بشه و ...

اره روی درس خوندن که تاکید داشتن ولی کلا عین مدرسه عادی بود بنظرم هیچ تفاوتی نداشت

متوسطه دوم رشته تجربیآخه فکر میکردم خیلی با مدرسه عادی فرق داشته باشه ولی خب اینجوری نبود اصلااین هم ...

خب متوسطه دوم تیزهوشانم دیگه از نظر شیوه ارائه دروس تفاوتی نداره همون کتابای وزارت آموزش و پرورشه

بعد چیزی رو از دست ندادی تو تلاش کردی پیش دانش اموز زرنگ و معلم بهتر باشی دیگه

خب اینو داری

توی محیط خوبی هستی برای کنکور

اره روی درس خوندن که تاکید داشتن ولی کلا عین مدرسه عادی بود بنظرم هیچ تفاوتی نداشت

بذار به مباحث مهم فیزیک و زیست و... برسید اگر دوستی رفیقی توی مدرسه عادی داشته باشید تفاوتش رو کاملا متوجه می شید

اونجایی که تو هستی بچه ها اهل درسن 

سوال زیاد می پرسن در تکاپو هستن

چون جدا از معلم خوب، همشاگردی زرنگ نعمته

اره بعد من فک میکردم از نظر حجاب گیر باشن ولی انگار غیرانتفاعی بود چون کلا بچه ها مقنعه هاشون رو گردنشون بود

بعضی از دبیرامون با مدرسه ی نمونه یکی بودن ، سطح بچه ها بالا بود ولی از دبیر جغرافیا زیاد خوشم نیومد ...

اره دبیرای ما هم با تیزهوشان مشترک بودن

منم از دبیر فیزیک خوشم نیومد بقیه دبیرا خوب بودن بنظرم

کلاستون چند نفرس ؟

بعضی از دبیرامون با مدرسه ی نمونه یکی بودن ، سطح بچه ها بالا بود ولی از دبیر جغرافیا زیاد خوشم نیومد ...

برای امسال میخوایی چیکار کنی ؟

کلاس بیرون گرفتی ؟

بعد ازمون و این ها چطور،کتاب کمک درسی چی گرفتی