2777
2789
عنوان

کدوم‌ میز تی وی قشنگتره به نظر شما📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 63 پست
جفتشون خوشگل نبودن عزیزم یه چیز رنگ روشن بگیر خونت دلباز بشه

ریسکه یهو بخوام میزمو‌ روشن بردارم به وسیله هام نمیاد آخه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

اون آخری که رنگش قهوه ای تیره هم هست قشنگه

تمام چوب بود خفن بود از نزدیک ولی بعضی دوستان میگن که دیگه مد نیست میز😪

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون تی وی وال ک گذاشتی چقدر؟

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
راست میگی اینم هست اون موقعه میزو چیکار کنم 😐ببین گذاشتم عزیزم

اره قشنگه ببین اگر هزینش زیادمیشه فکرکنم مدلای ساده تریم هست ولی اگر میزخواستی بخری بخر ولی اینم که عکس دادی قشنگن و جدیدترن ...مدلای ارزونترشم هست 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین دوتا حالت داره یا مدرن باید بگیرم که تو سبک‌ تی وی وال میشه یا کلاسیک که مثل اینا میشن نمیدونم ...

فقط تی وی وال من پسندم شد البته بستگی به فضای خونتم داره اگه بزرگه بهتر میتونی مانور بدی اما اگه کوچیکه مجبوری کلاسیک برداری اما یه چیز شیک بردا مثلا چوبش مات باشه

اون تی وی وال ک گذاشتی چقدر؟

گفت ۴۵ تومن

اره قشنگه ببین اگر هزینش زیادمیشه فکرکنم مدلای ساده تریم هست ولی اگر میزخواستی بخری بخر ولی اینم که ...

۴۵ تومن گفته فضام ۸۰ متره ولی کابینتم سنگین شد ( هزینه اش) اینو دست نگه داشتم 

فقط تی وی وال من پسندم شد البته بستگی به فضای خونتم داره اگه بزرگه بهتر میتونی مانور بدی اما اگه کوچ ...

شما فضای خونه رو گفتید به اون یکی کاربر بنده خدا جواب دادم اشتباهی😅 بله فضام ۸۰ متره ولی هزینه هام رفته بالا😄😉

چشششم 😍باید پس بگردم😚

اره قشنگه ببین اگر هزینش زیادمیشه فکرکنم مدلای ساده تریم هست ولی اگر میزخواستی بخری بخر ولی اینم که ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم😍🤍🌱

ببخشید اشتباهی متراژو به شما ریپ کردم😅💋💋👑

شما فضای خونه رو گفتید به اون یکی کاربر بنده خدا جواب دادم اشتباهی😅 بله فضام ۸۰ متره ولی هزینه هام ...

اشکال نداره گلم😆

خب فضا کوچیکه ولی میتونی هم بگی جمع وجور برات دربیاره یه کار شیک و باکلاس

منم اگه فضا داشتم قطعا اینکارو میکردم چون خیلی خوشم اومد

بی بلا گلم پیشاپیش مبارکت باشه❤همیشه خرج کنی و لذت ببری🎉🌹

اشکال نداره گلم😆خب فضا کوچیکه ولی میتونی هم بگی جمع وجور برات دربیاره یه کار شیک و باکلاسمنم اگه فض ...

فداااییی داری مهربووونم😍😍💋💋💋💋

ممنون بابت جمله های قشنگت از دیدنشون خوشحال شدمممم😚🌱🤍🤍🤍

ان شاءالله قسمت خودت بشه یه خونه بزززرگ و با صفا حالشو ببری😉🥰🥰🥰

فداااییی داری مهربووونم😍😍💋💋💋💋ممنون بابت جمله های قشنگت از دیدنشون خوشحال شدمممم😚🌱🤍🤍🤍ان شا ...

عزیزمی خودت‌ مهربونی گلم❤💋😍

فدات همیشه خوشحال وشاد باشی الهی🌱💐

انشالله عزیزم همچنین🎀🌹

ممنون از راهنماییتون عزیزم😍🤍🌱ببخشید اشتباهی متراژو به شما ریپ کردم😅💋💋👑

اشکال نداره

همون حدس میزدم این مدل گرون باشه

مدلای ارزونترازاینم هست

درهرصورت هرتصمیمی گرفتی خیرباشه و باشادی تواون خونه زندگی کنید ان شاءالله

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

عزیزمی خودت‌ مهربونی گلم❤💋😍فدات همیشه خوشحال وشاد باشی الهی🌱💐انشالله عزیزم همچنین🎀🌹

🥰🥰🙃🫂🤍🥰😍😍🌱🌱

اشکال ندارههمون حدس میزدم این مدل گرون باشهمدلای ارزونترازاینم هستدرهرصورت هرتصمیمی گرفتی خیرباشه و ...

قربونت بشم عزیزه دلم 😍🤍

ممنون از دعای خیر قشنگت🥹🫂💋😍