2777
2789
عنوان

یه فروشگاه بهمون ضرر زد

121 بازدید | 5 پست

300 تومن مون رو خورد یه برنج گرون انداخته بود بهمون بردیم پس بدیم فاکتور و اینا رو گرفته بعد بابام رفته پولش رو بگیره بعد فروش برنج 300 تومن کم داده گفته تخفیف زدیم بابام هم ناراضی مجبور به امضا شده تازه الان گفت بهمون 

چیکار کنم تلافی کنم عوضی اشغال افق کوروش بود گرون داده بود دو سه ماه پیش

چندروز پیش پیک اکالا شیشه زیتون و زد شکست و رب گوجه بزرگ داخلش بود فلزی بود قوطیش کج شد همراهش کره هم بود هم اب شده بود هم پرازخرده شیشه مجبور شدم بندازم دورهرچی زنگ زدیم کسی پیگیری نکرد خسارتم بهم ندادن دیگم ازاون فروشگاه خرید نکردم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکبار جگر خراب بهم انداختن با شوهرم رفتیم دم مغازه گفتیم الان زنگ می‌زنیم به تعزیرات .و اون هی زیر بار نمی‌رفت .جلوی مغازه یکساعت وایسادیم هر مشتری که میومد  می‌گفتیم.طرف دید داریم مشتریاشو میپرونیم پول رو داد.مبلغ زیادی نبود ۱۵۰تومن بود ولی زورمون میومد

من یکبار جگر خراب بهم انداختن با شوهرم رفتیم دم مغازه گفتیم الان زنگ می‌زنیم به تعزیرات .و اون هی زی ...

کار خوبی کردی افرین😁😁

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤