2777
2789
عنوان

کدوم‌ میز تی وی قشنگتره به نظر شما📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 63 پست
یعنی دیگه میز نگیرم؟!

نه بابا چیه 

بچت میره دست میزنه بهش و کثیف میشه هی میخوای پاک کنی 

یه دکوراسیون قشنگ درست کن تی وی رو بزن روش

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قشنگه اتفاقا به نظر من تی وی روی میز قشنگتره حالا به خاطر بچه ات بزن رو دیوار اما میز تلویزیون ش ...

به دیوار که حتما میزنم ولی گفتم که میز هم بزار از سادگی در بیاد

خودم اینو پسندیدم ولی بازم دو دلم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

نه بابا چیه بچت میره دست میزنه بهش و کثیف میشه هی میخوای پاک کنی یه دکوراسیون قشنگ درست کن تی وی رو ...

میدونی تا الان چقد هزینه کردم دکور تی وی رو گفتم چند ماه بعد که باز اونجوری تی وی رو دیوار خالی قشنگ نمیشه مجبورم یه میز بگیرم

هیگللس سفیدوکرم خوبه

به وسیله هام نمیاد رنگش

اولی واقعا قشنگخ

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

میشه یه حالت قاب مانند رودیوار درست کرد که تلویزیون مرکزش قرار بگیره دیگه میز زیرش لازم نباشه اونجورشیکتره

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

میخواستم تی وی وال بزنم منم نظرم عوض شد ولی به دیوار میزنم پسرم کوچیکه پدر تی وی در اومده

صد در صد بزن 

ما من پسرم دیروز تلویزیون انداخت رو خودش 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

هیچکدوم 

باز اولی بهتر بود 

سبک خونت کلا کلاسیکه؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻