2777
2789

خانما من همون دختر کنکوری ای هستم که دشیب تاپیک زدم گفتم بابام مجبورم می کنه غذا درست کنم و گفته نکنی کتکت میزنم

راستش مصوب اصلی اینکه بابام انقدر ازم انتظار داره مامانمه... یعنی مامانم وقتی خودش کارمند بود غذا رو می سپرد به من و اگه کوچکترین خطایی تو پختن غذا می کردم جلو بابام کلی دعوام می کرد..

تا جایی که هرازگاهی حتی بابام می گفت بسته بچه س عیب نداره نتونسته...

الان ک مامانم رفته خونه مامان برگم، بابام به خاطر اینکه مامانم اون روزا اون رفتارو نشون میداد از مامانم تاثی گرفته...تهدیدم کرده که اگه غذا درست نکنم کتکم میزنه در واقع مامانم بابامو بد عادت کرد...

اخه یه دختر دبیرستانی که کنکور داره چطور دو وعده مفصل بذاره.. خودشم بابام با غذاهای ساده کنار نمیاد

امروز زنگ زدم به مامانم کلی گله کردم گفتم تو که می دونستی شوهرت مشکل اعصاب داره چرا سر یه ایراد جزیی غذا انقدر جلو بابام خفتم دادی که الان با تهدید کتک مجبورم غذا درست کنم و وظیفه م می دونه...

اینو ک گفتم مامانم یهو شروع به گریه کرد گفت من چه می دونستم این طوری میشه و کار من به رفتن از خونه می رسه و اینا..

خانما خیلییییی ناراحت شدم..

جیگم اتیش گرفت.. خدا منو بکشه...😭😭

توروخدا شما بگید من واقعا حق ندارم ناراحت باشم الان؟ مگه اشتباه می گم؟😭😭

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حق داری ناراحت باشی

گریه کردنش چیزی رو درست نمیکنه وقتی اینقدر برات دردسر درست کرده

متاسفم 

باید درست رو بخونی مگرنه تا سالها باید بشی آشپز شخصی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

هردوتون حق دارین مامانتم میخواست خوب و درست حسابی باربیای بدتو نمیخواست که

می دونم ولی کاش حداقل جلو بابام دعوام نمیکرد تو خفا دعوام می کرد

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

مامانت چرا رفته خونه مامان بزرگت

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

مامانت چرا رفته خونه مامان بزرگت

تاپیک قبلیم گفتم بانو

تاپیک قبلیم گفتم بانو

توعم برو خونه مامانبزرگت 

بگو کتکم میزنه دایی هات و پدر بزرگت بیان دعواش کنن 

یا زنگ بزن بیان دنبالت

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بیچاره مادرت مگه پدرت بچه است که تاثیر بگیره ، همیشه مقصر مادر ها میشن

اخه پدر من از اول مشکل اعصاب داشت بانو مامانم از اول می دونست بابام دنبال یکی می گرده تو خونه براش نوکری کنه..

تاپیک  قبلیمو بخونید

مقصر اول پدرته مقصر بعدی مادرت که بخاطر اینکه بهانه نده دست شوهرش از دخترش کار می کشیده الآنم خودش رفته تورو گذاشته اینطور چرا با مامانت نرفتی؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

توعم برو خونه مامانبزرگت بگو کتکم میزنه دایی هات و پدر بزرگت بیان دعواش کنن یا زنگ بزن بیان دنبالت

نه پدر بزرگ دارم نه دایی..

مامانم منو نبرد چون دفعه پیش ک رفتم بابام اومد با کتک از خونه مامان  بزرگم بیرونم کرد گفت حکم میاره..

مامانم بهم گفت نیا این بار😭

مقصر اول پدرته مقصر بعدی مادرت که بخاطر اینکه بهانه نده دست شوهرش از دخترش کار می کشیده الآنم خودش ر ...

دفعه پیش ک دعوا کردن رفتم بابام اومد تهدید کرد داد و هوار کرد گفت حکم میاره..

منم با کتک کشید از خونه مادر بزرگم بیرون مامانم ترسید این بار منو ببره😭