2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم از فردا بچمو مدرسه نفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 6103 بازدید | 160 پست

ولی عزیزم 

شما که نمی تونید همیشه همراهش باشید و همیشه حامیش باشید 

اگر می تونید و خودتون اصرار دارید بفرستید غیر دولتی تا دل خودتون اروم بگیره 

ولی در کل واقعیت بیرون و محیط و فضای پسرانه یکم تند و خشن هست 

بزارید یاد بگیره چجوری از خودش و حقش مراقبت کنه

اگه ب حرفش گوش بدی فردا نره 

رسما دیگه سخت میشه و نمیره با زور باید ببری . جای اینکه ب این وضع ادامه بدی باهاش حرف بزن و سعی کن فضا رو براش سنگین نکن.. این اوایل یکم شلوغه مدارس اینام ک کلاس اولی سخته با فضای جدید.  اگر دیدی واقعا خوب نیست بعد عوض کن مدرسه رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر خودتو اذیت میکنی اکثر ما مدرسه دولتی درس خوندیم از راهنمایی به بعد مهمه که بذاری غیر انتفاعی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من میلیاردرم باشم بچه مو میفرستم دولتی که با همه نوع بچه ای سرکارو داشته باشه ن ایکنه بگم بچه های مدارس غیردولتی خیلی خوبن نه اینکه پولدارن دلیل بر خوب بودنشون نیست میتونن بدتر از همه باشن بلاخره همه جور ادمی همه جا هست از لحاظ معلمیم ک باز معلما رندوم انتخاب میشن و معلمای مدارس دولتیم اکثرا رتبه برترن و دانشگاه فرهنگیان و...برخلاف تصور عموم ولی معلمای غیر انتفاعی رو از لیسانسه ها ک یکمی طول میشه تا روند کار بیاد دستشون میگیرن ولی من به سلیقه خودم باشه بچمو میفرستم دولتی بلاخرع بچه باید چارتا چیز یاد بگیره مستقل بار بیاد

شایدسخت، امید است به پایانی زیبا
ببین شلوغ و بی نظم طفلیا فقط نیم ساعت صف صبگاهی سرپا بودن افتاب تو چشمشون خب بچه کلاس اولی بنیه و تح ...

روز اوله خب باید کلاس بندی بشن

مال من غیر انتفاعی میرن یک ساعت بیشتر تو حیاط بودن

پسر آروم و مظلوم به نظرت تو این دوره چه معنی داره؟این دوره اکثر بچه ها گرگن، بزار بچه بره یاد بگیره از خودش دفاع کنه 

پسر منم ۳ سالشه همینطور آرومه، پارک میبرمش قاطی هیجانی بودن و بدو بدو ها بقیه بچه ها نمیشه،گفتم در آینده حتما می‌نویسمش دولتی که بتونه از پس خودش بر بیاد

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤