2777
2789

راهنمایی کنین⚘️🤍🩵

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

فرمول بیست خوبه 

اون یکیو نمدونم 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رشته دانشگاهیتون جغرافیا بوده؟

عزیزم هدفم‌اینه 🤍

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

من تقریبا همه ی درسام مهرو ماه بود به غیر از اقتصاد و فنون جامعه و عربی که مهرو ماه نبودن بله فرمول بیست مخصوصا برای فارسی عالیههه

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

فرمول بیست خوبه

کلا باید کتاب فول باشید و زیر و بم کتاب و بلد باشید به قول معروف کتاب جویده باشید متاسفانه نهایی ها سطحشون به نسبت سال های قبل بالا رفته و نباید الکی گرفتشون 

بهتر درمورد کتاب با مشاور مشورت کنید 

امیدوارم به هدفتون برسید

موفق و سلامت باشید 🌺