2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله تو قرآن و احادیث اومده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

آفرین به دوست  وقتی یک نفر تعریف می‌کنه از کسی مثلاً مادرتون تعریف از شما کنه جلو زن دایی با خاله یا دیگر اقوام چون وقتی تعریف می‌کنه آنها ی احساسی تو دلشون پیدا میشه و کم کم همونجا میرن جای دیگه صحبت میکنن به نوع حسادت پیش میاد این میشه چشم زدن حتی با نوزاد که با عشق بغلش می‌کنی بازی می‌کنی به نوع خاصی نگاهش می‌کنی چشم میخوره تو کلمات که تمجید و تعریف میشه باید بگی ماشاالله یا تو دلت صلوات بدی 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
یه حقیقت با فکر کردن یا فکر نکردن آدم تغییر نمیکنه

چرا عزیزم اتفاقا هرچقدر بهش پر و بال بدی بیشتر سرت میاد

یه دوستم به شدت اعتقاد داره و همیشه میترسه بچشو نمیبره جایی میگه چشمش میزنن و همش میره پیش دعا نویس و فلان همیشه هم یا خودش مریضه یا بچش یا یه بلایی سرشون میاد الانم سه باره بچش پشت سر هم مریض شده دوماهه ک مریضه

چن بارم بهش گفتم ک از بس میترسی انقد سرت میاد چطور سر بقیه انقد بلا نمیاد

چرا عزیزم اتفاقا هرچقدر بهش پر و بال بدی بیشتر سرت میادیه دوستم به شدت اعتقاد داره و همیشه میترسه بچ ...

عزیزم بحث دعانویسا فرق داره  که اصلا آدم نباید رفت سمتشون ولی مفهوم جمله من رو درست متوجه نشدی منظورم اینه که چشم زخم واقع میشه برا آدم چه آدم بهش فکر کنه چه نکنه!.مثلاً ما اگه به چیزای حقیقی زندگی اگه فکر نکنیم یا ایگنورشون کنیم از بین میرن!؟ معلومه دیگه نه. در مورد چشم زخم هم آدم خودش نباید تو موقعیتی قرار بگیره که چشم بخوره به فکر کردن یا نکردن نیست مثل تصادف یا اتفاق ناگهانی میمونه.

عزیزم بحث دعانویسا فرق داره که اصلا آدم نباید رفت سمتشون ولی مفهوم جمله من رو درست متوجه نشدی منظور ...

آره درسته ولی خیلی برام عجیبه ک دوستم انقد چشم میخورن خودش و دخترش من فک میکنم ک بخاطر اینکه انقدر اعتقاد داره انقد چشم میخورن فکر کن اصلا دخترشو نمیبره بیرون میگه میترسم چشمش بزنن انقد ک اعتقاد شدید داره

بحث منم دعانویس نبود منظورم اینه ک انقد چشم میخورن میره پیش دعانویسا ک ببینه کی چشمشون کرده و یه دعایی چیزی بنویسه چشم زخم از بین بره

عزیزم بحث دعانویسا فرق داره که اصلا آدم نباید رفت سمتشون ولی مفهوم جمله من رو درست متوجه نشدی منظور ...

شاید گاهی وقتا هم مریضی یا مشکلاتشون از چشم نیس ولی اون انقدر ک اعتقاد داره فک میکنه هرچی بشه از چشمه