2777
2789
عنوان

سرزنش شوهر

187 بازدید | 18 پست

من خانوادم ناخودآگاه رفتارشون طوری هست که برا ادما ارزش و احترام قائل نیستن نه این که نخان بلد نیستن نه تنها بلد نیستن حتی نمیدونن هم نمیدونن ، فقط برای پسر بزرگشون و زنش و بچش احترام قائل هستن اونم ناخودآگاه ولی منی که دختر هستم نه البته مامانم کارهامو میکنه ولی مثل یه ماشین خودش فکر میکنه خیلی خوبی میکنه و خودش رو خیلی آدم خوبی میدونه ، شوهرم برعکس اهل احترام و آداب هست میگه من احترام میزارم اونا نمیزارن دروغ هم نمیگه ولی خب از اونطرف اونا هم فکر میکنن دارن خوبی میکنن با سرویس دادن های بیجا از طرفی صحبت کردن باهاشون و متوجه کردنشون خیلی سخت و تقریبا غیر ممکنه چون دعوا و جنگ میشه آخرش خودم میشه آدم بده خلاصه گیر کردم بین ناراحتی شوهر و کج فکری و کج رفتاری خانواده خودم .... چقد سخته واقعا بین دو راهی ...چیکار کنم

با همسرت صحبت کن 

بگو مدلشون همینه 

اگر بخوای کمتر میریم اونجا یا اکثر مواقع من تنها میرم که بهشون سر بزنم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مشکلات و ب مرور زمان میشه حل کرد. احتمالا تازه ازدواج کردی. سعی کن با مشاور در موردش حرف بزنی و تا وقتی مشکل حل نشده از خانواده ت کمی فاصله بگیری و کمک هاشون رو هم کمتر دریافت کنی

مشاور بهترین گذینست

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

با همسرت صحبت کن بگو مدلشون همینه اگر بخوای کمتر میریم اونجا یا اکثر مواقع من تنها میرم که بهشون سر ...

بهش گفتم خیلی درگیرشون نشه و ازشون انتظار نداشته باشه داره میرسیم به رابطه کم و  قطع ارتباط 

سلام عزیزم ببین من کاملا فهمیدم چی میگی منم شرایط تو رو دارم فقط شوهرمم نمک نشناسه و از هر دو طرف تحت فشارم،همیشه مادرم بدی های شوهرم رو بولد میکنه و شوهرمم برعکس و چون هر دو مقصرن من وسط موندم ،ولی شما نگو خانوادم بلد نیستن ،چون میگی به برادرت و خانومش احترام میزارن ،خونه ما هم پسر دوستن و پسر ها رو خیلی تحویل میگرن و من میدونم تبعیض میزارن و نمیگم بلد نیستن

یا عماد و من لا عماد و له  
بهش گفتم خیلی درگیرشون نشه و ازشون انتظار نداشته باشه داره میرسیم به رابطه کم و قطع ارتباط

اشکال نداره 

شما خانوادت هست،عادت داری به اخلاقشون پیششون برو 

اما همسرت اگر رابطه کم رو داره پیش میگیره اوکیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مشاور بهترین گذینست

اگ بخایم نه سیخ بسوزه نه کباب ارتبلط کم یا قطع ارتبلط هست که دیگه میرسه به ناامیدی و افسردگی و احساس گناه از ارتباط سرد با خانواده ولی متاسفانه چه میشه کرد....

سلام عزیزم ببین من کاملا فهمیدم چی میگی منم شرایط تو رو دارم فقط شوهرمم نمک نشناسه و از هر دو طرف تح ...

ذاتا برا پسر ارزش قائل شدن نه به طور سالم بلکه خیلی قلدرمابانه ، اینقد به داداشم رو دادن اگه منی که دخترم و خواهرشم کوچکترین نقد و اعتراضی کنم میشه آدم بده، الان هم به پسر داداشم بیشتر از کل خونواده من اهمیت میدن برا همین پسرش شده یه پسر لوس کسی نمیتونه بهش بگه بالا چشش ابروعه،شوهرم همه اینها رو فهمیده 

ذاتا برا پسر ارزش قائل شدن نه به طور سالم بلکه خیلی قلدرمابانه ، اینقد به داداشم رو دادن اگه منی که ...

خیلی بده خونتون پسر سالاریه ،خونه مام هس ،مثلا خودم از داداش کوچکترم کتک خوردم چون بهش گفتم مشروب نخور،دیگه شوهرم میدونه پسر دوستن ،خودمم گفتم بهش گفتم اینا مدلشونه،پدربزرگ مادر بزرگامم همینجوری بودن،میدونی دیگه ول کردم قبل ها خیلی سر شوهرم و خانوادم درگیری داشتم ولی الان سخت نمیگیرم ،سعی کن با زبون خوش به شوهرت بگی ،بگو اینا دیگه تغییر نمیکنن،شوهرتم بگو در حد سر زدن بیاد یک احوال پرسی و نیم ساعتی بشینه و تموم ،راهتون دوره ؟ باید شب بمونین؟ مثلا تو دو تا شهرین با خانوادت؟

یا عماد و من لا عماد و له