بعد یه خونه خیلی بزرگ و قدیمی محله بد دارن، ماشین قراضه و داغون ، ما بچه ها همه سالهاست ازدواج کردیم ، به ما کمک خیلی خیلی جزئی کردند در حد جهیزیه اولیه مثلا ، برامون مهم نیست ، ولی الان دلمون میخواد زندگی پدرمادرمون آبرومندانه باشه ، اما حاضر نیستن به زندگی برسن ، خونه رو ببرن محله خوب ، ماشین حداقل آبرومند باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حداقل بزارن براشون ماشین بخریم ، پدر من استاد دانشگاه بوده ولی قراضه تر و کثیف تر از ماشینش نیست
مگ ماشینش چیه
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
مادرت باید پیش خدا آبرو داشته باشه که با این کارا داره
مردم کین؟
شماها که مستقل هستین به فکر خودتون باشید
مردمم نظرشون پشیزی اهمیت نداره
خدا حفظ کنه مادر و پدر خیرتو
اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️
اول نسبت به بچه ها مسئوله!خود پیر و پیغمبرش هم گفتن تا فامیل و همسایه هست چرا غریبه ، بعد شما میگی س ...
حالا بچه هاش که احتیاجی ندارن
اسی حرفش زندگی خودشون
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)