2777
2789

یا نه بهتون بر میخوره؟ 

خانواده شوهرم کلا بی حواسن و خیلی پیش میاد وسیله جا بذارن و هر دفعه میرن من خودم اتوناتیک میرم کل خونه رو چک میکنم چیزی جا مونده بود زنگ بزنم بهشون بگم یا اونا زنگ زدن خیالم راحت باشه 

بعد این سری رفتیم خونه جاریم همسرم ساعتشو پیدا نمیکرد دو روز زنگ زد پرسید اونا ناراحت شدن به مادرشوهرم گفته مگه ما دزدیم ما دیگه خونشون نمیریم و من همه این جریانو دیشب مادرشوهرم بهم گفت فهمیدم که چرا چند مدته نمیان یا توی جشن زیاد محل نمیداد 

اینم بگم ساعتشو تو کیف من پیدا کردیم چون بی خبر از من گذاشته بود من چک هم نکردم دیگه کار همسرمم میدونم خوب نبوده ولی یکی باید ناراحت شه که خودش اینجوری نباشه 🤦🏻‍♀️ الان کلا شوکم نمیفهمم چه لزومی داشته اینهمه بزرگ شه این موضوع 

به نظرتون زنگ بزنم یا پیام بدم به جاریم؟ خیلی ناراحتم رابطمون خوب بوده همیشه و همیشه رفت و امد داشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه ای که خوب باشه هیچوقت اینطوری نمیشه 

بنظرم حفظ ظاهرمیکرده یادنبال بهانه بوده واسه بی محلی 

اینکه شماهم چجوری زنگ زدی وسوال پرسیدی هم مهمه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اگه باهم خوب بودین نذار کدورت بین تو ن بمونه

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بنظرم کلا این کار زشته آدم باید حواسش جمع کنه حالا چیزی گم هم شد دیگه نپرسه مگر اینکه طلایی یا یه چیز مهم باشه 

ولی اینکه اونا ناراحت شدن غیر منطقیه چون خودشون اینکارو میکنن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
کار همیشه تونه یا اولین بار بود؟

من خودم اینجوری نیستم میگم اینکه ساعت همسرمم گم شده بود و زنگ زده به اونا رو هم اصلا خبر نداشتم 

اونا هر سری اومدن خود حاریم زنگ میزنه میپرسه فلان چیز من و عینک و نمیدونم هر چیزیم اونجا نمونده؟منم چک میکنم بهش میگم 

به محض اینکه ساعت پیدا شد، باید زنگ می زدید و اطلاع می دادید که ساعت را پیدا کردید. نمی دونم اطلاع دادید یا نه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

پیام نده

چون تو پیام هم احساسات بد منتقل میشه

و شاید حس و هدف واقعی تورو متوجه نشه

هر وقت حضوری دیدی باهاش صحبت کن و کدورت و ناراحتی پیش اومده از بین ببر

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید