2777
2789
عنوان

اینایی که میگید روزی بچه رو خدا میده بیاید یه لحظه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
افرین منم از چیزای غیر ضروری میزنم و خرج چیزای ضروری میکنمیجور مدیریت مالیه👏

دقیقا درسته

من خیلی از دوستام رو میبینم هر بار بهترین کافه لباس انچنان کلی لوازم ارایشی اضافه

اما بعد یهو داخل یه موقعیتی گیر میکنن میگن کو پول؟

خب پول از همینجاها جمع میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اتفاقا اروپا و آمریکا برای اکثر مردم خیلی معمولی هست که قبل از ازدواج کردن بچه میارن یعنی به قول شما ...

کلا درکی از حرفای من نداری چون فکر میکنم تفاوت سنسمون بالاس و از من کوچکتری

من اصلا بحثم ازدواج نیست!

میگم اون بچه هایی که خیلی اوضای بدی دارن حاصل اعتیاد و زنان کارتن خواب یا تن فروشین که متوجه جلوگیری کردن نمیشن و حریف مردای متجاوز! اصلا نمیتونن عاقل باشن

ی مورد تو تلویزیون خودمون مستندشو ساخته بودن میگفت اصلا نمیدونم کی و کجا حامله شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درستهمن خیلی از دوستام رو میبینم هر بار بهترین کافه لباس انچنان کلی لوازم ارایشی اضافهاما بعد ...

حتی همین کشور های اروپایی که دوستمون مثال زد هم بخش بزرگی از جامعشون خانواده های معمولی و متوسطن

فضای دروغین اینستا باعث میشه این تفکر ایجاد بشه همه تو اروپا بهترین شکل زندگی رو دارن ما بدترینو

در صورتی که کل کاربرای اینستا نهایتن ۲۰۰ میلیون باشن یا نه که همشونم پولدار نیستن 

فیلمای شبکه های خانگی امریکارو میبینی خورد و خوراک و پوشاک به معمولی ترین شکل ممکنه

حتی همین کشور های اروپایی که دوستمون مثال زد هم بخش بزرگی از جامعشون خانواده های معمولی و متوسطنفضای ...

درسته🤌👍👍👍

من دیدم حتی چراغ روشن کردن هم خیلی حواسشون هست نصف خونه اکثر اوقات تاریکه. فقط میرن داخل اتاق روشن میکنن بعد سریع خاموش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

درسته🤌👍👍👍من دیدم حتی چراغ روشن کردن هم خیلی حواسشون هست نصف خونه اکثر اوقات تاریکه. فقط میرن داخ ...

اره بابا آب شرب و آب شستشو جداس 

سوخت کافی نیست و گاز به این شکل ک ما استفاده میکنیم اصلا  دسترس همشون نیست

جالب اینه حتی مدارس خاص و معمولی دارن که اکثرشون بچه هاشون مدارس معمولی تحصیل میکنن