2777
2789
عنوان

اینایی که میگید روزی بچه رو خدا میده بیاید یه لحظه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 34 پست
عزیزم خدا روزیشون رو میدهاما چند تا مساله هست که تاثیر گذارناول والدین بیخیال اون بچه ها که رهاشون ک ...

یعنی خدا روزی بچه ها رو میده دست ابر قدرت ها و استعمارگرا و …؟ 

اتفاقا خیلی والدینم بچه هاشونو رها نکردن ولی بازم نمیرسونن 

الان نگهبان مجتمع خودمون ۳ تا بچه داره دو جا هم کار میکنه ولی نمیرسونن بچه هاش با دمپایی پاره و لباسایی که براشون کوچیک شده این ور اون ور میرن یه بار ظهر دختر ۹ سالش نشسته بود گوشه حیاط مامانم دیده بود گرسنه هست براش غذا برده بود خدا میدونه چقد گرسنه میمونن این بچه ها 

نه بابا الان خانواده های به نسبت ضعیف هم توانایی بزرگ کردن بچه رو در حد معمول دارن از ۸۰ میلیون نفر ...

دقیقا ولی من بدترین شرایطو گفتم وگرنه خیلی از این حرفا تهش هیچی نیست وسواسه اینه که بچه باید همممممه چی داشته باشه که اونم ظلمه به بچست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موردایی که استارتر میگه بچه های صیغه یا کارتن خوابها یا بدون پدر مشخص هانخانومایی که اعتیاد دارن ...

پدرشون مشخص هست منتهی گردن نمیگیره

اون خانمایی هم که اعتیاد دارن، بهزیستی ازشون حمایت میکنه ترک کنن، کار پیدا کنن و مستقل بشن. کمیته امداد هم همینطور. وقتی معتاد شده اینا هم اثرات بعدش هست

خدا گفته داخل سختی ها انسان دوام بیاره چون ازمایش هستن و سراغ مواد و الکل و اینها هم نره. حالا کسی که به حرف خدا گوش نمیکنه، یعنی از خدا بیشتر میدونسته که به خودش اجازه داده یا در کل خوداگاه کار اشتباه کرده؟ چون هر دوی این موارد اشتباه و گناه گردن اون فرد هستن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نميدونم نظرم درسته يانه تو قران اومده از ترس فقر بچه هاتون را نكشيد كه اون به سقط جنين ربط داره خدا ...

ببین الان خانواده ها از مرحله ی نون خالی جذشتن

چون حتی یه کارگر معمولی هم ماهی ۲۰ تا ۳۰ تومن درامد داره که برا زندگی معمولی یک یا دوتا بچه کافیه و به نون خالی نمیرسه

ولی بچه های زنا زاده و حاصل روابط نا مشروع بیشتر تو این شرتیطن که ناخواسته ان و اصلا عقلی نیست

یعنی خدا روزی بچه ها رو میده دست ابر قدرت ها و استعمارگرا و …؟ اتفاقا خیلی والدینم بچه هاشونو رها نک ...

پدر خود منم سن جوانی ازدواج کرد اضافه کار برمیداشت یادمه ، مادرم داخل خرج های اضافه قناعت میکرد، اما تلاششون رو میکردن

هر کس وضع زندگی اون موقعشون رو میدید بهشون میخندید اما دست از تلاش برنداشتن

در ضمن توکل به خدا و مال حلال، برکت رو زیاد میکنه روزی چند برابر میشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یعنی یه گروهی از مردم حق گروه دیگه رو بخورن گروه دوم فقیر و بدبخت بشن باید بچه هم نیارن بذارن ثروتمن ...

خیلیاشونم معتاد و دزد و …. میشن 

شما از میان فقرا فقط اون عده انگشت شماری رو میبینید که دکتر و مهندس و… شدن ولی اونایی که با بدبختی زندگی میکنن و میمیرن رو نمیبینید

پدرشون مشخص هست منتهی گردن نمیگیرهاون خانمایی هم که اعتیاد دارن، بهزیستی ازشون حمایت میکنه ترک کنن، ...

اونکه صدردصد خودکرده را تدبیر نیست

ولی منظورم اینه همه ی جامعه طوری نیستن که از پس بزرگ کردن بچه برنیان

پدر خود منم سن جوانی ازدواج کرد اضافه کار برمیداشت یادمه ، مادرم داخل خرج های اضافه قناعت میکرد، اما ...

نهار و شام خرج اضافه نیست… 

کفش و لباس معمولی خرج اضافه نیست 

اینا اولیه ترین نیاز های بچه هست 

دقیقا ولی من بدترین شرایطو گفتم وگرنه خیلی از این حرفا تهش هیچی نیست وسواسه اینه که بچه باید همممممه ...

انسان ها کمال گرا شدن(خودمم شاملش میشم)

و این چیز زیاد خوبی نیست

وگرنه در حد معقول و معمول یدونه بچه یا دوتا که واقعا خدا روزی رسانشون هست

تلاش والدین مهمه

انسان ها کمال گرا شدن(خودمم شاملش میشم)و این چیز زیاد خوبی نیستوگرنه در حد معقول و معمول یدونه بچه ی ...

من خودم با اینکه توانشو داشتم بچه هامو با کیف پارسالشون فرستادم مدسه بچه که همه چی براش فراهم شه از زندگی لذت نمیبره و کلا بدبخت میشه

ببین الان خانواده ها از مرحله ی نون خالی جذشتنچون حتی یه کارگر معمولی هم ماهی ۲۰ تا ۳۰ تومن درامد دا ...

اتفاقا اروپا و آمریکا برای اکثر مردم خیلی معمولی هست که قبل از ازدواج کردن بچه میارن یعنی به قول شما بچشون زنا زاده هست ولی زندگی خوبیم دارن و بچه هاشونم هیچ مشکلی ندارن 

دختر عمه مامان خودم آمریکا ‌بزرگ شده و قبل از ازدواج بچه دار شد بعد دو تا بچه تازه ازدواج کردن ولی زندگیشون مشکلی نداره 

نهار و شام خرج اضافه نیست… کفش و لباس معمولی خرج اضافه نیست اینا اولیه ترین نیاز های بچه هست

بازم میگم دوتا بچه رو با حقوق کارگری هم میشه به حد متوسط بزرگ کرد

و اون بخشی که میگن خداروزی رسانه ینی باید خودتم تلاشت دخیل باشه

من یدونه بچه دارم و همینو میخام درست بزرگ کنم

دقیقا سالی که باردارشدم شوهرم پیشنهاد کاری جای بهتری داشت

ببین شرایط و فشار کاری دوبرابر بود حقوق سه برابر

خب خودش تلاش بیشترو به جون خرید و روزی بچه هم رسید🤷🏻‍♀️

نهار و شام خرج اضافه نیست… کفش و لباس معمولی خرج اضافه نیست اینا اولیه ترین نیاز های بچه هست

درسته منم نگفتم این چیزا رو کم داشتیم

ولی یادمه مامانم برعکس خانمای همسن سالش که هر ماه مانتوی جدید میخریدن، یه مانتو رو اینقدر خوب‌ نگهداری میکرد تا چند سال کار میکرد.

اسراف نمیکرد هیچوقت و هنوز هم همینطوره

وگرنه از نظر غذا و پوشاک از خیلیا که حقوق چند برابری داشتن، بهتر بودیم.

خانمای اینجا من دیدم میگن هر سال ظرف و ظروف جدید میخرن اما ما تا وقتی که دیگه به یه حد معینی برسه ظرف های لب پریده یا شکسته، ظرف میخریدیم که تازه اونم اکثرا هدیه میگرفتیم اما نخریدیم

ولی همینجا به خانمه بگی خب یکم پول لوازم ارایشت رو کم کن، ظرف سالی یه بار زیاده رویه، یا به شوهره بگی کافه و رفیق گردی نکن، با ماشین دور دور نکن، بهشون بر میخوره میگن پس چطور زندگی کنیم!

خدا رو میخوان خرما هم میخوان

درسته منم نگفتم این چیزا رو کم داشتیمولی یادمه مامانم برعکس خانمای همسن سالش که هر ماه مانتوی جدید م ...

افرین منم از چیزای غیر ضروری میزنم و خرج چیزای ضروری میکنم

یجور مدیریت مالیه👏

من خودم با اینکه توانشو داشتم بچه هامو با کیف پارسالشون فرستادم مدسه بچه که همه چی براش فراهم شه از ...

همیشه در طول تاریخ تمام بشریت همه همه چیزو مگه به بهترین شکل ممکن داشتن؟

اتفاقا قسمت بزرگی از جامعه ی انسانی رو آدمهای متوسط تشکیل میدن