2777
2789

همش دلم میخواد بخوابم

بی انرژیم

اما خب توی یه موقعیت شاد باشم اینجوری نیستم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فصل پاییز اینجوریه

افسرده ها خواب ندارن و دکتر قرص خواب تجویز میکنه برای بعضی هاشون

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خب این افسردگی نیست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه فصل پاییز اینجوریهافسرده ها خواب ندارن و دکتر قرص خواب تجویز میکنه برای بعضی هاشون

چندماهه اینجوریم

تشخیص دکتر افسردگی بود چندماه پیش قرص خوردم یکم

بعد بیشتر میخوابیدم برای همین قطعش کردم

اشتهامم کور کرده بود

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

خب این افسردگی نیست

علائم دیگه رو نگفتم

کاش میشد بخوابم خ ابم میاد ولی خوابم نمیبره با قرص شاید ۴ساعت بخوابم

چرا عزیزم ؟

ارامش نداری

بستگی داره افسردگی اختلال خواب میاره بعضیا خیییلی میخوابنبعضیا بی خواب میشن

ممنونم

چندماهه اینجوریمتشخیص دکتر افسردگی بود چندماه پیش قرص خوردم یکمبعد بیشتر میخوابیدم برای همین قطعش کر ...

ان شاءالله بهتر بشی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷