2777
2789
عنوان

اقام ی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست
ببخشید ولی خب خیلی طبیعیه به مرور حس بوجود میاد ولی خب ما که دختررو نمیشناسیم ولی طبعا همیشه دخترا م ...

خب من بهش بگم رلتو ولی کن اولا درست نیس،بعدشم از کجا معلوم بهش بگم خودم میخوامت سنگ روی یخ نشم بگه نه؟خب منم غرور دارم

خب دیگه دل خودتونم پیشش گیره😂به نظرم بهش بگید دیگه تصمیم گیری با خودشالبته اگه واقعا بهش علاقه داری ...

خب همین گفتنش برام سخته،فقط یه بار گریه میکرد سر یه موضوعی،خیلی ناراحت شدم،اون‌قضیه که تموم شد میگف حس کردم روم کراش زدی اون روز هیشکی مثلا تو نتونس آرومم کنه،ولی خب بازم من هیچی نگفتم گفتم‌دوست برا همین وقتاس دگ،اصن من شاید نتونم بهش بگم هیچوقت،ولی اره وقتی میبینم ازم نظر میخواد میگه اینو‌بفرسم‌برا رلم؟دلم میخواد بگم نه‌ هیچوق نفرس،اما نمیتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من بهش بگم رلتو ولی کن اولا درست نیس،بعدشم از کجا معلوم بهش بگم خودم میخوامت سنگ روی یخ نشم بگه ن ...

دوستتون هم سن منه منم یکی دو ماه پیش یه نفر بهم پیشنهاد دوستی داد گفت باهم باشیم ولی ما چند ماه بود میشناختیم همو  چرا دروغ بگم من همون روز اولی که دیدمش خوشم اومد ازش ولی با این وجود مثلا میگفت چه خبر نمیگفتم سلامتی میگفتم سلامتیتون کلا خیلی رسمی باهاش حرف میزدم تا اینکه بعد چند ماه پیشنهاد داد

ولی من چون گیر درس و کنکور و اینا بودم گفتم نه

ولی واقعیتش دروغ چرا اگه شرایطشو داشتم مطمناا باهاش میموندم 

ینی اون بهم حسی داره؟مثلا همون اب نمک،چه بدونم،من ازش بدم نمیاد ولی نمیتونم بهش بگم

صادقانه بگم نه شمارو دوست داره نه پارتنرش رو، عشق واقعی که این شکلی نیس اینا صرفا وقت گذروندن و تفریحه

ولی اره بدش نمیاد ،اگه با اون کات کنه میاد با شما

صادقانه بگم نه شمارو دوست داره نه پارتنرش رو، عشق واقعی که این شکلی نیس اینا صرفا وقت گذروندن و تفری ...

ممنون ولی من شاید هیچوقت بهش چیزی نگم،اگه اون‌بگه فرق داره،عشق واقعی به این نیست که اگه با افراد زیادی در ارتباط باشی ادم خوب و مثبتی نیسی،ولی حرف شمام اره خیلی جاها اوکیه