2777
2789
عنوان

ناهار چی دارین من هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 58 پست
نوش جان ...آخه من عدس میذارم یکساعته آماده اس تعجب کردم

یه چی بگم نخندی،، نه برنج شفته میشه توی دستم ونه حبوبات له،، هرچندساعت بپزم میزون جامیوفته.. 

بعدم توی غذا پیاز زیردندون بره همسرم بدش میاد، صداش درنمیاد ولی بخاطرش بیشتر میپزم.. 

عزیزی

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکارم 

دیشب برای ناهارمون عدس پلو با گوشت درست کردم اوردم سرکار

شام هم که دیشب کوکو درست کردم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یه چی بگم نخندی،، نه برنج شفته میشه توی دستم ونه حبوبات له،، هرچندساعت بپزم میزون جامیوفته.. بعدم تو ...

عدس حتما ازاین بسته ایا بوده  دیر پخته واسه عدسی عدسای ریز محلی خوبن  زود میپزن خوشمزه ترن 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

عدس حتما ازاین بسته ایا بوده دیر پخته واسه عدسی عدسای ریز محلی خوبن زود میپزن خوشمزه ترن

نه جونم محلیه ،،عدسی های مرنی معروفه به زود پخت.. بعدم خودمون مغازه داریم، دیرپخت بیارم که مشتری نمیبره جانم درجا برگشت میزنه.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

پاییز شما هم مبارک 

فعلا هیچی اگر ایده از تاپیک بگیرم میرم یه غذایی میپزم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

امروز قیمه دارم 

اما بچه ها میشه غذاهای غیر برنجی پیشنهاد بدید 

دخترم غذاهای برنجی دوست نداره خورشی نمی خورن بچه ها بالاخص قورمه سبزی پلوهای مخلوط نمی خورن 

نونی هم املت و بادمجون و اینا نمی خوان 

بخدا دیوانه شدم با این بچه های بد ادا 

نمی دونم چی درست کنم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم