2777
2789

من نامزدم ماهیانه کم و بیش خرجیمو میده پول این ماهو چارتومنش مونده بود

بعد خودش توی ی شهر دیگ گیر کرده بود و پول نداشت ک بخواد برگرده از قبل من چند بار بهش گفتم میخوای من بهت قرض میدم اونم با ی حالت شرمندگی زنگ زد بعد چند وقت ک اره پولم تمام شده و حقوقم رو ندادن اگر داری پول بفرست منم فرستادم براش الانم در جریانم خودم هنوز حقوق نگرفته ولی تا الان چند بار زنگ زده ک حقوقم رو ندادن پول قرض و خرجیت رو بدم

نمیدونم کارم درست بوده یا ن ولی بنظرم بعدا میشه وظیفه بنظرتون اشتباه کردم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر یعنی تو باید تنگ نظر و خسیس باشی زندگی دونفره س درک کن بدبخت خودش میگه حقوما دادن میدمت پوکلی ن ...

میترسم وظیفه بشه و هر وقت کم بیاره همش از من بخواد اون پولم خرجی من بود

اول زندگی ایقدر چاله و چوله هست اگر پشت هم نباشید پیش نمیره

بعد هم بستگی به طبع آقا داره بعضی مردها بی هوا خرج می کنن باید حتما یک پس انداز مخفی داشت اما بعضی دیگه نه کاملا مقتصد و حساب گر

ببین مال شما کدومه