2777
2789

بچها میشه راهنماییم کنید!

ببینید من حدود۱۳ روزه با یکی آشنا شدم و اون پیش قدم شده همه چیزش اوکیه

ولی من امسال کنکور دارم نمیخام وارد حاشیه شم

حتی دوست ندارم بگن اینا از قبل باهم در ارتباط بودن 

شخصیتم اینجوریه حرف تو شکمم نمیمونه به ابجیم دیشب گفتم اینجوری شده تلفنی و این اقا از من خوشش میاد

الان استرس دارم ابجیم دهن لقه فکر کنم فامیل اگه بشنون همش میپرسن استرس میگیرم چیکار کنم؟

ابجیم چتمون ندید بهش بگم شوخی کردم همشو؟

یا بزارم واقعیت بدونه و هرطوریم بهش بگم نگو احساس میکنم یجا حرفشو لو میده دهن به دهن میشه

از صبح استرس گرفتم نمیتونم اصلا درس بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم هست داری چیکار میکنی دختر؟! 

در درجه اول اگه سنت سن کنکوره برای چی دنبال رابطه ای؟ 

از اون گذشته اگه خواهرت اینقدر از مرحله پرته که همچین موضوعی رو به فامیل لو میده!!! شما چرا نمیتونی خودتو نگه داری؟! 

رابطه رو قبل شیش ماه اصلا نباید به هیچ کس بگی نه خانواده نه دوست

دختر جان اگه واقعا قصدت کنکور قبول شدنه این حواشی رو بذار کنار

چن سالشه خواهرت اونطوری نیس بره پیش فامیل بگه کهالکی استرس گرفتی

خواهرم ۳۰ سالشه😐

میترسم بره بگه پسره از من خوشش میاد من خوشم نمیاد کسی بفهمه تا بعد کنکور 

تایم خوبی رو برای شروع رابطه انتخاب نکردی ..الان تو تایم طلایی استارت آینده و هدف گزاریت هستی خواهرت حتی اگه دهن لقی کنه بازم به نفعت هست ..یک سال فقط یک سال دست از همه حاشیه ها بکش و روی درست تمرکز کن ..شریک زندگی و احساسی هر زمانی پیدا میشه ولی جوونی و این تایم محاله ..بیخیال رابطه ات شو و به خواهرت بگو که به نظرم زمان مناسبی نیست و رابطتم رو کات کردم.