2777
2789

ویتامین ای 

دی 

منیزیم

و گاهی آهن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین مگه نخود ماشه همینطوری بخوری بدن نود درصد مواقع کمبود ویتامین نداره چون بهش خیلی کم نیاز دار ...

نود درصد مواقع؟؟! بدن خیلی کم نیاز داره؟!

اطلاعاتتو مجدد آپدیت کن عزیزم ، درسته ک نباید مثل نخود ماش خورد ولی اینجورم ک میگی نود درصد نیاز نیس و بدن خیلی کم بهش نیاز داره اصلا نیس

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من تو بارداری ویتامین میخوردم الانم همونارو میخورم 

اهن، مولتی ویتامین اکتی ناتال ، د۳ هر از گاهی ام کلسیم و اومگا۳    دکتر گفته روی هم باید بخوری    خودم دوست دارم منیزیوم هم اضافه کنم 

برند بقیشو نمیدونم  البته داروخانه میگفت همش مثل هم

بعصی ویتامین ها مصرفشون لازمه مثل ویتامین دی

آره اون قضیش جداست من فکرم رفت روی بقیه ویتامین ها مثل انواع بی که حتی سر خود میرن بیوتین تزریق میکنن...ویتامین دی اگه برای شخص نرمالم باشه هر ماه باید یه پنجاه هزار واحدی بخوره

آره اون قضیش جداست من فکرم رفت روی بقیه ویتامین ها مثل انواع بی که حتی سر خود میرن بیوتین تزریق میکن ...

کلا برای خوردن ویتامین هر آدمی باید آزمایش بده و بعد طبق اون مصرف کنه ولی کمبود ویتامین بی هم زیاده و نمیشه گفت ۹۰ درصد مواقع نیاز به مصرف ویتامین نیست اتفاقا خیلی مواقع لازمه بیوتین و..

نود درصد مواقع؟؟! بدن خیلی کم نیاز داره؟!اطلاعاتتو مجدد آپدیت کن عزیزم ، درسته ک نباید مثل نخود ماش ...

پزشکی میخونم اطلاعاتم آپدیته عزیزم حتما یه چیز میدونم میگم غیر از ویتامین دی و فولیک اسید بدن خیلی کم کمبود بقیه ویتامین ها رو احساس میکنه همین ب ۱۲ تو اگه کلا تغذیه رو قطع کنی دو سه سال کمبود نداری 

بعضیا فرت فرت میرن بیوتین میزنن یا ویتامینای مختلف مکملشو میخورن واقعا نیاز نیست بعضی از ویتامین ها ممکنه اوردوز هم بدن

کلا برای خوردن ویتامین هر آدمی باید آزمایش بده و بعد طبق اون مصرف کنه ولی کمبود ویتامین بی هم زیاده ...

از گروه ویتامین ب فقط فولیک اسید سریع کمبودش احساس میشه بقیه نیازش کمه اصلا ویتامین بی در بدن ذخیره نمیشه همین مکملای ب که بعضیا سر خود میخورن نود درصدش با ادرار دفع میشه

از گروه ویتامین ب فقط فولیک اسید سریع کمبودش احساس میشه بقیه نیازش کمه اصلا ویتامین بی در بدن ذخیره ...

البته اگه دفع بشه استاد ما میگفت خیلی ها هرروز خودسر ویتامین سی میخورن درصورتی که الزامی نیست وممکن حتی مشکلاتی برای کلیه داشته باشه مصرف مکرر ویتامین های محلول در آب حتی

البته اگه دفع بشه استاد ما میگفت خیلی ها هرروز خودسر ویتامین سی میخورن درصورتی که الزامی نیست وممکن ...

آره احتمال اوردوز برای دسته ویتامین های بی و سی خیلی کمه ولی باز ممکنه