2777
2789

یه عروس هلندی گرفتم نزدیک دوهفتس اصلا رو نمیده همش دستمو نوک میزنه و عصبانیه درست حسابی هم غذا نمیخوره حالا اینا به کنار حس میکنم تو اسارت خیلی بهش بد میگذره و ممکنه مارو نفرین کنه😭 چیکارش کنم به نظرم قبل وابسته شدنش واگذارش کنم😢

اگه شرایط نداری نگه داری زود تر بده به کسی

چون این پرنده خیلی زود به صاحب خودش وابسته میشه 

صاحب خودشو از مادرشم بیشتر دوست داره 

(ولی این رفتار هاش عادیه چون باهات دوست نیست )

ولی هرچیه پرنده ایه که خیلی علاقه پیدا می‌کنه 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بفروشش اگه اینجوریه یه حیوون که نیاز به رسیدگی داره و مریضه بگیر اونا مهربونترن نوک نمیزنن 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

به کسی بدش 

بعد یدونه اهلی بگیر که خیلی بامرامه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

اهلی نیست پرنده ای که خریدی. چون من از یه شخصی خریدم عروس هلندی. از همون روز اول میومد روی دست و شونه امون. توی خونه هم ما پراشو نچیدیم داخل قفس هم نمی‌ذارم راحت پرواز میکنه

اگه شرایط نداری نگه داری زود تر بده به کسیچون این پرنده خیلی زود به صاحب خودش وابسته میشه صاحب خودشو ...

بمیرم واسش میترسم صاحب بعدیش اذیتش کنه 

وایی موندم چیکار کنم همش تقصیر شوهرمه جوگیر شد خرید

اهلی نیست پرنده ای که خریدی. چون من از یه شخصی خریدم عروس هلندی. از همون روز اول میومد روی دست و شون ...

اخه پرنده فروش بیشعور گفت اهلیه و گرونتر از بقیه داد

مثلا پرنده فروشه گفت اهلیه گرونتر از بقیه داد😢😢

خب پس باید بهش غذا ندی یک دو روز خب 

و وقتی بهش غذا بدی بعد این مدت رو دستت می‌استه و غذا میخوره

چندبار تکرار کنی حله

ما ۴تا داریم،🤣

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

اخه پرنده فروش بیشعور گفت اهلیه و گرونتر از بقیه داد

اصلا ربطی نداره عزیزم ! 

چون از اون محیط دور شده غریبی می‌کنه باید به شما و محیط جدید عادت کنه ربطی به اهلی بودن نداره

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

منم وقتی تاره عروس هلندیمو گرفته بودم نوکم میزد و اهلی نبود 

یه کم که بگذره باهات دوست میشه سرشو بخارون بهش تخمه بده براش اهنگ بزار باهاش حرف بزن تا باهات دوست شه بعدش میتونی بیاریش بیرون از قفس 

البته بعد از اینکه وابستت شد نفروشش گناه داره