2777
2789

وای خدااا بعضیاشون چقدر کوچولو و فنقل و بانمکن چه قدر گوگولیننن 😍 

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرای کلاس اولی هم خیلی بامزه ان قربونشون برم من🥰🥰🥰

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
دیدی کیفاشون از خودشون بزرگترهههههننپپپژپششمژ

وای ارههه از پشت انگار کیف که دست پا در آورده 😂

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

پسرا چیپسر من کلاس اولیه مدل موهاشو ببینی ضعف میکنی ک😁😂

پسرام خوبن 😁

آخی عزیزم 😍 خدا حفظش کنه براتون🥰

پسرا چیپسر من کلاس اولیه مدل موهاشو ببینی ضعف میکنی ک😁😂

اره پسرا هم خیلی ناز هستن مردان کوچک! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

کلا پیش دبستان و کلاس اولی ها همش کیفه باید بگردی ی پسر مو سیخ سیخی یا ی مقنعه ک توش دختر بچه پیدا ک ...

وای آره دلم میخواد لپشونو بکشممم🤧😁

اونوقت من رفتم اول سال بالاترا گفتن باید میرفتی چهارم☹️☹️☹️اصلا ریزه میزه نبودم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمامی اشخاص و اتفاقات این اکانت زاده ذهن نویسنده است و هیچ وجود خارجی ندارد.    Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.