الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر منم خیلی بد غذاس از زندگی سیرم میکنه ولی چاره ای نیست باید مقاومت کرد عاشق کیک و آبمیوه بیرونه ولی خودم درست میکنم البته عاشق نون باگته بخاطر ساندویچ غذاهای خونگی میدم میخوره دیشبم مرغ سوخاری درست کردم دادم برد
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
اوه بیچاره بچه های من اصلا و ابدا براشون خوراکی نمیخرم مگه چی بشه خداروشکر میکنم سالمم هستن براشون میوه و ساندویچ میزارم همیشه ولی کیک و ابمیوه از روز اول که کلاس اول بودن ندادم تااالان که ششم هستن چیه همش آت اشغال گناه دارن هیچی جای یک لقمه نون رو نمیگیره
حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
من امروز سیب زمینی سرخکرده گذاشتم با کوکی خانگی و چندتا پسته
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم