2777
2789
عنوان

پسره چرا اینجوریه چیککارش کنم

135 بازدید | 10 پست

من بچه طلاقم بعد چند سال ببچه های دختر عمه بابام که قبلا تو بچگی زیاد رفت امد داشتیم همو تو فضای مجازی پیدا کردیم 

من دختر کوچیکه رفیق بودم .کلا سه تا بچن دوتا دختر یه پسره

پسره خیلی بیشتر پیام میده بهم با اینکه 35 سالشه و زن داره خیلی راحته 

میدونم کلا سمت پدرم اینا راحتن و با جنبه 

اما همش میگه چقد خوشگل شدی چقد سفیدی 

یا تو حرفای جنسی و نصیحت کردن در مورد پسرا سانسوری نداره باهام 

ولی زنش اوکین خیلی 

نمیدونم شاید من شکاک شدم .بنطرتون چرا ؟؟

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم فاصله نگه دار، مشکوکه بنظرم، هر چقدرم راحت حرفاش یکم فرکانس داره انگار...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یکم فاصله نگه دار، مشکوکه بنظرم، هر چقدرم راحت حرفاش یکم فرکانس داره انگار...

ای خداااا 

چرا اینجوری اخه 

از یورم هعی نصیحت میکنه در مورد خطرناکی میگه

ای خداااا چرا اینجوری اخه از یورم هعی نصیحت میکنه در مورد خطرناکی میگه

ببین دیدی میگن کافر همه را به کیش خود پندارد؟ یکم یکم رابطه رو باهاش کمتر کن تا به سلامو سراغ گیری برسه فقط، وسط چت بگو کار داری برو، بعد یه مدت دوتا در میون جواب بده، بعد یه روز درمیون ، بعد سرد تر شو، دیگه خودش بهش بر بخوره احتمالا دیگه پیام نده، فقط احترامو این وسط نگه دار، اینجور بهتره تا بعداً یه مشکلی پیش بیاد، تازه حس میکنم خودتم معذبی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ببین دیدی میگن کافر همه را به کیش خود پندارد؟ یکم یکم رابطه رو باهاش کمتر کن تا به سلامو سراغ گیری ب ...

مرسی مرسی گل چشم 

تا حالا ندیدم مرد 35 ساله که بچگیمم پیشش بودم اینطوری باشه 

میترسم کاری کنه من بهش حس پیدا کنم باید فاصلع بگبیرم

مرسی مرسی گل چشم تا حالا ندیدم مرد 35 ساله که بچگیمم پیشش بودم اینطوری باشه میترسم کاری کنه من بهش ح ...

من از چیز دیگه ای ترسیدم، اینکه بهت چشم داشته باشه و بعداً زنش کلتو بکنه، باور کن آبرو ریزی بدتر از حس پیدا کردنه🤦🏻‍♀️

من از چیز دیگه ای ترسیدم، اینکه بهت چشم داشته باشه و بعداً زنش کلتو بکنه، باور کن آبرو ریزی بدتر از ...

وااااای خدانکنه دعا کن اینجوری نشه 

وایی از الان استرس گرفتم