2777
2789
عنوان

چه دلیلی داره یکی هی کادوهایی که خریده رو بکنه تو چش بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست
مشکل من اینجاست عین زنای دوستاش خشتکشو نمیکشم سرش !! اگه اینکارو میکردم میفهمید فخر فروشی جلوی زنش ک ...

دقیقا راهش همینه که شزوع کنی و اون کارهایی که دوستش میگه رو از همسرت توقع کنی و اون رو توی سرش بزنی 

اگر هم همسرت اعتراض کرد بگو دوست خودته . انتخابهای خودت رو هم قبول نداری؟

مطمئن باش خود همسرت دست بکار میشه و پاش رو از زندگیتون می بره 

🍎 عضو گروه ۳ ستاره هستم  🔹️ ماجراهای رژیمم رو هر روز در این کانال ثبت میکنم ، اگر دوست داشتید خوشحال میشم در کنارم باشید :    https://eitaa.com/my_diet_journal    〰️ 🔹️ شروع رژیم : ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ با وزن ۹۰ کیلوگرم 🔹️ وزن هدف : ۷۵ کیلوگرم

برای چیز هایی که ۴ سال پیش انجام داده هم ذوق داره ؟ مثلا کاغذ دیواریشونو نشون میده میگه ببینید هیچ م ...

وای تمام ویژگی های شوهرمو داری میگی 

اینا خودشیفته ان فخر فروشن بااااید ثابت کنن من از تو بالاترم و اگه اگه یه جا حس کنه از تو بالاترم نیست از حرص خفه میشه 

باهاش در نیفت فقط قطع رابطه کن در بیفتی تا زندگیتو نابود نکنه ول نمیکنه در ضمن بازنش هم درددل نکن 

اتفاقا تازه عروس بودم می‌آورد جلوی جمعی که همه مستاجر بودن یا طلاهاشونو فروخته بودن منو با طلا سورپرایز میکرد چندبار بهش گفتم تو جمع نده تو خلوت سوپرایزم کن چون نمیتونست پیش دیگران پز ده دیگه سوپرایزم نکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جاری همیشه طلاهاشو بهم نشون میده من خیلی خوشحال میشم ک براش کادو خریدن به نظرم از ذوقشه. تازه من ...

درسته احتمالا بدون منظور میگه خودش نمیدونه حرفش ممکنه غلط انداز باشه

منم جاری همیشه طلاهاشو بهم نشون میده من خیلی خوشحال میشم ک براش کادو خریدن به نظرم از ذوقشه. تازه من ...

زنا به زنای دیگه نشون میدن مخصوصا اگه دوست صمیمی باشن من و جاریمم بهم نشون میدیم حتی لوازم خونگی ک خریدم هم نشون میدیم ولی هیچ وقت شوهرم طلاها یا پلوپزمو نمیگیره دستش به زنای دیگه نشون بده 🥴

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

اشتباه کردی، اتفاقا میخاسته به شوهرت یاد بده زنت ارزشمنده بهش تو مهمونی ها کمک کن . اتفاقا همسرت باه ...

عزیزم من همسرم تو خونه کمک میکنه قبل اومدن اونام هندونه قاچ کرده بود میوه شسته بود ایشونم دفعه اولشون بود اومدن خونمون از همون اول خواس مسخره پرونی کنه همسر منو تخریب کنه خوشم نیومد 

وای تمام ویژگی های شوهرمو داری میگی اینا خودشیفته ان فخر فروشن بااااید ثابت کنن من از تو بالاترم و ا ...

چه قدر شما خانم خوب و با درکی هستید که به فکر بقیه بودید 

درخواست دوستی ندید / بی ادبی و گستاخی رو با زبان تند جواب میدم / اگه مخالف نظر من بودی ریپ نزن نه نظرم تغییر میکنه نه حوصله صحبت هاتو دارم ، با تشکر ‼️

بچگی خیلی سختی داشته تو فقر بزرگ شده خودش تنهایی خودشو کشیده بالا حس میکنم عقده مونده رو دلش که ثابت ...

دقیقا همینه ماهم یه فامیل داشتیم اینطوری بود 

به شدت عقده ای بود حتی وقتی می‌رفتیم خونه قیمت میوه‌هایی که خریده بود برای پذیرایی هم بهمون می‌گفت یعنی کوفتمون می‌شد یه چیزی بخوریم به تدریج رابطمون باهاش کم کردم و جالب اینجا بود که اگه دیگران پیشرفتی می‌کردن و چیزی داشتن که بهتر از اون بود به شدت حسودی می‌کرد و مدام اون پیشرفتی خیلی بی‌ارزش و پایین نشون بده که فقط بگه من بهترینم بهت توصیه می‌کنم اگه می‌خوای سلامت روان داشته باشی ارتباطتو با این افراد کم کنی

وای تمام ویژگی های شوهرمو داری میگی اینا خودشیفته ان فخر فروشن بااااید ثابت کنن من از تو بالاترم و ا ...

احسنت اصلا نباید این کار ها رو جلو دیگران کرد 

یه آدم دانایی بود میگفت خوشبحالتی که بهتون بگن گند میزنه به زندگیتون

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

عزیزم من همسرم تو خونه کمک میکنه قبل اومدن اونام هندونه قاچ کرده بود میوه شسته بود ایشونم دفعه اولشو ...

دقیقا این آقا یه بار برگشت گفت واااا شوهرت از سر کار میاد نمیبرتت خرید ! میگیره میخوابه ! من زنمو خسته هم باشم میبرم میگردونم بمیرمم نمیزارم حوصلش سر بره 

شوهر من از اون بیشتر کار میکنه قشنگ داشت تخریبش میکرو منتهی شوهرم احمقه نمیفهمه منم حس بدی گرفتم به پاس اون حرفش دفه یعد عمدا گفتم اومدی از سر کار من حوصلم سر میره ببر بگردون باید منو ببری گردش خستم و اینا نمیفهمم 

نمیدونم چرا مردا گاهی طوری رفتار میکنن ادم مجبور شه لجش بگیره

رفت و آمدت رو کم کن اصلا نرو دارن دارایی هاشون رو به رخ شما میکشن شوهرت گناه داره

شوهرم براش مهم نیست ، منم برام مهم نیست کی چی داره چی نداره فقط موذب میشم واقعا علاقه ای ندارم بدونم کاغد دیواری یکی گرون و کم یابه 

شوهرم براش مهم نیست ، منم برام مهم نیست کی چی داره چی نداره فقط موذب میشم واقعا علاقه ای ندارم بدونم ...

از نظر من لایق این نیستن وقت با ارزشتون رو براشون تلف کنید چون دارن زندگی خودشون و شما رو مقایسه میکنن حس میکنم عغده دیده شدن دارن

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

خدا منو ببخشه اصلا سلیطه نیستم روز شده تولدم حتی نتونسته برام چوب کبریت بخره به روش نیاوردم ولی میزنه به سرم به روم بیارم ، مثلا چند وقت پیش خواستیم انگشتر بخریم پولمون کم بود طلاها هم رفت بالا نشد بخریم من لام تا کام حرف نزدم اما اینطوری مجبور میشم بگم اره میخوام و برا منم بخر