2777
2789
عنوان

درد دل

77 بازدید | 15 پست

چند وقته یکی از فامیل های همسرم میخواد طلاق بگیره ،طرف عروسی کرده بود ،اون موقع که خانواده همسرم اونو دیدن ما عقد بودیم و مادر شوهرم برگشت گفت وای چرا اینو بیرون نیورده بودن ما ببینیمش ...الان که میخواد طلاق بگیره همش حرف از زیبایی اونه و هر موقع داخل جمعی میشینیم همش از خوشگلی های اون میگن و جوری رفتار میکنن انگار دختر زیبا ندیدن تا الان ..ولی خب به قول مامانم حق هم دارن توی فامیل اونا اون از همه بهتره 🙂...

حتی امروز که مادرشوهرم با همسرم رفتن دکتر حس میکنم قراره خیلی از زیبایی های اون دختر براش تعریف کنه ...

من دشمنی با دختره ندارم ولی رفتار بقیه باعث ازارمه ...

اونموقعی که پسر دایی همسرم زن گرفته بود میدونید جالب چی بود اینکه عکس دختره رو به همسر من نشون میدادن ،و میگفتن ببین دختره اینه 😖 خیلی دلم میخواد به مادر شوهرم بگم عکس دختره رو به دامادت هم نشون دادی یا نه !

این سری گفت بگو عکسش را نشون اقادامادتون هم بدید ایشونم نظر بدن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمله آخرت بهترین ری اکشن هست

حتما بگید بهشون حتما :))))

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

متاسفانه مادرشوهر منم همینطوره،اگه خیالت از همسرت راحته نگران نباش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

اهمیت نده ولش کن

نه خب اگه منظورشون اینه اون خیلی بهتر بوده ،منم موقعیت های فول اپشنی داشتم ،از وکیله بگیر تا یه پسر پولدار خفن که اخرشم رفت امارات باشگاه زد ،دلم میسوزه 

متاسفانه مادرشوهر منم همینطوره،اگه خیالت از همسرت راحته نگران نباش

مشکل اینه خیالم از همسرم راحت نیست ،هزار بار دیدم بقیه رو نگاه میکنه چرا اون اونا نگاش میکردن ،خب مرد مومن اگه ادم دید یکی زل زده بهش نباید بهش زل بزنی باید نگاش نکنی 

باید میگفتی همونو.فکر کردن عزیز مصر به دنیا آوردن خودشونم ملکه هستن.مادر شوهرم سر این حرفاش و کرم ری ...

دقیقا مادر شوهر منم از چشمم افتاده ،خیلی دلم سوخت .از خدا خواستم طعم این بازی هارو خودش و دخترش بچشن